Sayfa 5397/13018 İlkİlk ... 439748975297534753875395539653975398539954075447549758976397 ... SonSon
156216 sonuçtan 64.753 ile 64.764 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Larossıan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var1:= olarak yaz.
    olmuyor....bi yerde hata var ama çözemedim...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

2. 1 kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumcek sistem oluşturmaya yoğunlaştık.. ben de kafayı yemek üzereyim seyyah..

rüyalarımda sistem formülleri görmeye başladım.. tam uykuya dalacakken aklıma bir de şu intikatörleri böyle denemeliyim diye geliyor, fırlayıp kalkıyorum yataktan ve hemen aklıma geleni kağıda yazıyorum v.s. allah sonumuzu hayretsin..

yakında avatarlarımıza kafamızda huni ile çekilmiş resimleri koyacağız bu gidişle heheheh
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. 1 kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

forumcek sistem oluşturmaya yoğunlaştık.. ben de kafayı yemek üzereyim seyyah..

rüyalarımda sistem formülleri görmeye başladım.. tam uykuya dalacakken aklıma bir de şu intikatörleri böyle denemeliyim diye geliyor, fırlayıp kalkıyorum yataktan ve hemen aklıma geleni kağıda yazıyorum v.s. allah sonumuzu hayretsin..
    senin rüyalar iyiymiş..ben butun hafta sonu yende ralli gördüm bir günde +4% fln oluyor ve ben 100000dolar kazanıyorum cidden butun haftasonu bunu gordum ruyamda..

6. 1 kullanıcı furkan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin rüyalar iyiymiş..ben butun hafta sonu yende ralli gördüm bir günde +4% fln oluyor ve ben 100000dolar kazanıyorum cidden butun haftasonu bunu gordum ruyamda..
    rüyalar gerçek olsaaaaaa..

allahtan evde matriks yok, olsa kesin başından kalkmazdım.. ee rüya da göremezdim o zaman, çünkü hiç uyuyamazdım orasını burasını karıştırmaktan.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

KANADA'DA TURK OGRENCILER, BILIM OLIMPIYATLARINDA

-KANADA'DA TURK OGRENCILER, BILIM OLIMPIYATLARINDA
    2 ALTIN VE 8 BRONZ MADALYA KAZANDILAR

(FOTOGRAFLI)

TORONTO (A.A) – 12.04.2009 – KANADA'NIN TORONTO KENTINDEKI
    TEK TURK OKULU NIL AKADEMI'NIN OGRENCILERI, KATILDIKLARI BILIM VE TEKNOLOJI
    FUARI'NDA 2 ALTIN VE 8 BRONZ MADALYA KAZANDILAR.
    TORONTO UNIVERSITESI TARAFINDAN HER YIL DUZENLENEN VE 150 BILIM ADAMININ
    JURI UYESI OLARAK GOREV YAPTIGI TORONTO BILIM VE TEKNOLOJI FUARI (SCI-TECH FAIR)
    ADLI BILIM OLIMPIYATLARINA, BU YIL 500'UN UZERINDE PROJE KATILDI.
    NIL AKADEMI OGRENCILERINDEN KENAN SULEYMANOV VE BEKIR BUYUKKOCABAS, KAHVE
    ATIKLARINDAN YAG VE BU YAGDAN DA BIODIZEL URETILMESINI KONU ALAN ''KAHVE ATIGI
    MUCIZESI'' ISIMLI PROJELERIYLE 2 ALTIN MADALYA KAZANDILAR. OKULUN DIGER
    OGRENCILERININ PROJELERI DE JURI TARAFINDAN 8 BRONZ MADALYAYLA ODULLENDIRILDI.
    OGRENCILERININ AYNI PROJELERLE GELECEK HAFTA ABD'NIN TEKSAS EYALETINDE
    YAPILACAK BILIM OLIMPIYATLARINA KATILACAKLARINI BELIRTEN NIL AKADEMI GENEL
    KOORDINATORU SUKAN ALKIN, ''OKULUMUZ, GECEN YILLARDA DA KATILDIGI MATEMATIK,
    BIYOLOJI VE CEVRE OLIMPIYATLARINDA DERECELER KAZANDI. GELECEK YILDAN ITIBAREN
    YALNIZCA PROJE URETECEK OGRENCILERIMIZI OLIMPIYATLARA HAZIRLAMAK UZERE OZEL BIR
    OGRETMEN EKIBI KURACAGIZ. AMACIMIZ, OKULUMUZU ONCE ONTARIO DAHA SONRA DA KANADA
    GENELINDE EN BASARILI OKULLARDAN BIRI YAPMAKTIR'' DEDI.
    OTE YANDAN AYNI OKULDAN ESMA BASKURT'UN DA MART AYINDA EYALET GENELINDE
    YAPILAN BIR TASARIM YARISMASINDA BIRINCILIK KAZANDIGI VE TASARIMININ BU YILKI
    AVLANMA IZIN BELGELERININ UZERINDE KULLANILMAYA BASLANDIGI KAYDEDILDI.
    (SA-GD-IN)
    23:08 12/04/09

--AA--

Helal olsunn kardeşlerime..

9. 1 kullanıcı furkan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    53
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardım pliizz,

metastcok'ta birşeyler kurcalıyorumda.örneğin;

RSI(14)+CCI(14) değerlerini toplatıp buna bir ad vermek istiyorum..mesela A...sonra lazım olan yerlerde bu A yı yazarak kullanmak için.. A=rsi(14)+cci(14) diyemi yazcam yoksa A:rsi(14)+cci(14) mü yazcam..ya da farklı bir şekilde mi formüle ediliyor?

teşekkürler,
    nerde kullanacaginizi yazarsaniz daha fazla yardimim olacaktir,
    ornegin explorer da bi kullanacaksiniz , indikator mu yapacaksiniz hatta siz ne yapmayi dusunuyorsaniz yazin bana ben formulun tamamini gondereyim size..

bunlari tek bir yeni deger olarak , yani basit bir toplama islemi olarak gostermemek gerek metaya

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Wink

ama sn.sazan'da bu şekilde vermişti..

BullFear := (HHV(HIGH,n) - LLV(HIGH,n))/2 + LLV(HIGH,n);

formulü örnekteki gibi hazırlayıp expert edvisora direk ''Cross(CLOSE,BullFear)'' diye yazdığında Bullfear kısmına hazırladığın formülü yazması lazım...

geçersiz bir karakter hatası veriyor A için... hata kullandığın parantez veya +- işaretlerinden olabilir !!!!
    BullFear ms de hazır olan bir fonksiyon değil, sizin yazdığınız bir formül, o nedenle de fml komutunu kullanmalısınız, yani
    Cross(CLOSE,BullFear) yerine
    Cross(CLOSE, fml("BullFear"))

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mersiyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google için kapatma talebi

TÜRKER KARAPINAR Ankara

12.4.2009

Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi youtube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya....

Tüm interneti kökten yasaklasalar bari.

Ya herkes Atatürkü rahat bıraksa sorun çıkmayacak da.Adamı rahat uyutmuyorlarki.Kimisi hakaret ediliyor diye kullanıyor kimisi de ederek kullanıyor.Ama bir dirilse konuşsa dile gelse ülkede başı uçacak çok insan var.İlk Deniz Baykaldan başlar bence.Hele hele Atatürkçü düşünce derneği diye Atatürkün adını kullanıp cebini dolduran böyle karılar olduğu müddetçe böyle daha çok yasaklar ortaya çıkar.Akşama kadar google dan arama yapan kendisi bu kadın.Burada madalya takacaklar sanki yasaklatınca.Allahım bizi bu zihniyetlerden koru.Amin.Allahım bize Atatürkün aynısından bir tane daha yolla da şunların ifadesini aldır.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (12.04.09 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.

13. 2 Kullanıcı GOKHANFINDIK tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    53
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BullFear ms de hazır olan bir fonksiyon değil, sizin yazdığınız bir formül, o nedenle de fml komutunu kullanmalısınız, yani
    Cross(CLOSE,BullFear) yerine
    Cross(CLOSE, fml("BullFear"))
    kesinlikle oyle , metastocta hazir formullerden herhangibirini kullanacaksaniz dogrudan formulun ismini yazabilirsiniz ama ozel bir formulu kullanacaksaniz once bu formulu bir indikator olarak tanitip MS a , daha sonra bunu cagirmak icin Fml komutu kullanmaniz gerekecek
    Metaquates deki "icustom" komutu gibi bir cagri komutudur bu

15. 1 kullanıcı assassin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

16. 13.04.09, 00:35

Sebep
    bozuklink

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Uyumuyom leyn bu gece çok mutluyum.Bir arkadaşım çok mutlu o yüzden.Uyumayacam onun için.Bu dow geberir.Kriz de geri gelir.Bu üyeler uyumuyormu yoksa laptopları açık da o yüzden mi onlineler?Full short.Ama banko değil.Sevgiler.

18. 1 kullanıcı GOKHANFINDIK tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

ayı piyasasını unutun, boğa piyasası başladı.. devir boğalık devri, ben taktım boynuzlarımı.. hedef xu030 da 45.000, düşen kanal dirençleri yukarı kırıldı..

xu030 35.000 altına gelmeden düzeltmesini yapıp, şişmiş intikatörleri rahatlatıp tekrar yukarı atağa başlamalı... xu030 35.000 altına gelirse o zaman düşünürüz ayuluğu... bırakın makro analizleri, kötü gelecek bilançoları, hepsi satıldı....
    onu biliyoruz Jerfin. bilmediğimiz nerden itibaren ve nereye kadar satıldığı sorusunun cevabı.
    50.000'lerden satıldığını düşünüyorsan tamam. bu çıkış, o "açığa satışların" kapamaları (sevgili hexen'in belirttiği yavaş hareket eden kitlenin biraz uzun vadede kapandığını da düşünerek) diyebiliriz.

ama 30.000lerden satılan neydi o zaman? satan biz (KY) miydik?
    çünkü eğer biz değilsek, o bilançoları 30.000'lerden satan piyasanın stoploss yaptığını düşünmek biraz safça olur gibime geliyor. sayın furkan'ın affına sığınarak en güzel kanıtını da aşağıda ondan bir alıntı yaparak göstermek istiyorum.

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

herkese günaydınlar, bol kazançlar...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

20. 2 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
    33200 dediğin için üstüme alındım sordum...

bana diyorsan eger benim sistem 33200 den beri net alda......
    ve ben ordan ber iuzunum....sisteme baglılıgımı bilirsiniz herhalde

bunu niye yazdım ordan beri uzunum diye..adamın biri sordu varmı 3500 puan alan diye..bende var dedim...

ben şurda 2 gündür tekrar aktif yazmaya başladım...ha o zaman forumdaydımda 33200 den uzunlayıpta pozisyonumu yazmadıysam haklısın..oldugum zaman devamlı yazıyorum....

böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen...

siz yine sapla samanı karıştırmaya başladınız..
    adam günde yüzbin defa banko düşer banko çıkar diye.. bir allahın kulu eleştirmiyo...

ben foruma girdiğim sürece arada uzun devam kısa devam gibi pozisyon haricinde motive edici pozisyondan kopulmasın diye yazılar bile yazıyorum...

ondan sonra sen gel ortaya laf at..

bu forum adam olmaz...bu sebeplerden dolayı....kimi ne zaman ve nasıl eleştirecegini bilmemekten dolayı...foruma bir kuruşluk katkısı olmayan adamların baş tacı yapılmasından dolayı

herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......
    şimdi hatırlamıyorum ama ben dahil bu konuda yorum yapan 2 3 kişi okumuştum syn mbm..eleştrdgim de açık zaten gökhan ı...2 3 kul var yani..heralde dikkatli okumadınız..bol kazançlar..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)