Bu arada pek değerli aplanız forumda yine gücünü göstermiş eski yazıları özel hayata müdahale diye sildirmiş ve çok kafası bozulmuş.Az önce bütün moderatörleri yağmur gibi maile tutmuş ve silinmiş şu evlilik mevzuusu.Neyse ok.Bir gün bir forumum olursa küfür serbest.Dileyen saydırabilir.Mahkemede alın soluğu.
fındık sen niye küfürbazsın böyle çok üzüyosun beni
Konu GOKHANFINDIK tarafından (11.04.09 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Nerdesin bebeğim
Heryerde.
selamlar gökhanfındık ben yeniyim. bana nasıl ve nerden başlamam gerektiğini söyler misiniz? temel ve teknik analiz öğrenmek istiyorum. bana yardım et lütfen. uzun zamandır işsizim ve sıyırmak üzereyim artık. kendimi bu alanda yetiştirmek istiyorum bana yardım edermisin lütfen.
Ne diyim kardeş ben sana.Yetiştirecek kişi kendini sensin.İşi gücü bırakıp ilk imkb 30 hisselerini izleyerek başlaman lazım.Borsadaki hacimler de çok önemlidir.Eğer direk voba başlarsak şimdiden batmayı kabul etmiş say kendini.İlk imkbyi izlemen lazım.Hele bir izle biraz piş.Gerisi gelir zaten.Onun içinde bir 5 6 seneye ihtiyacın var.Gerisini 5 6 sene sonra konuşalım.Diyeceğim budur.
teşekkürler tavsiyen için. dediğin gibi yapmaya çalışıcam ama teknik analizi kendi kendine öğrenmek sanırım zor bi süreç umarım bunu başarırım. teşekkürler bol kazançlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri