Sayfa 5386/13018 İlkİlk ... 438648865286533653765384538553865387538853965436548658866386 ... SonSon
156216 sonuçtan 64.621 ile 64.632 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

paritenin neden düştügünü açıklayabilicek varmı ?

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

katılıyorum benim mesela moralim çok bozuk delikanlı gibi açık açık yazıyorum, hatayıda teşhis ettim, yatayken histemlerim iyi çalıştı, sonradan trend oluşunca ipin ucunu kaçırdık, hatalar silsilesi birbirini takip etti ve totalde zarar. biraz ara vermezsem etkisinden kurtulamıycam ve ilk defa bu şekilde bir duruma düştüm.

neyse iyi tatiller.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

sat verene kadar geceye uzun uzun devam......

iyi tatiller.....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

4. The Following User Says Thank You to mbm For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden o.v. trend sistemi bile o tarihten beri long ta
    ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
    orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz
    Konu sovalye tarafından (10.04.09 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

maksimum seviyelere yakın güçlü kapanış yapılacak..
    yabancı yokken iyi idare ettiler..
    halen ortalamaların üzerindeyiz..
    göstergeler over bölgelerdede olsa pozitif durmaya devam ediyor..
    yeni haftada marj lı günler göreceğiz gibime geliyor..

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

1000 emri anladık da neden silip de 999 yapıyorsun düzeltiyorsun.Pehh.Full short cumartesi pazara.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

yen ve endeks uzun devam..

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

dolar flat, endeks kısa devam.
    herkese iyi tatiller.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger bu forumdaki arkadaşlara yardımcı olunmak isteniyorsa,pozisyonlar anında yazılmalı..yoksa 200-500 puandan sonra yazmanın anlamı yok....vob 36700 iken,efendim 33200 den uzunladım demek ,kimse için anlam ifade etmez.hele hele yok efendim 34000 den beri uzunum falan ,,sadece kişinin benlik duygusu beslenir..
    kime diyosun abka......
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime diyosun abka......
    bunları yapan herkese..

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orta vadeli trend sistemi kullanan herkesin 19 marttan beri uzunda olması gerekiyor diye düşünüyorum en basitinden sn. c baykuşun sistemi bile o tarihten beri long ta
    ama yatayda zarar ettim diye bırakılırsa tabiiki trendi yakalamak imkansız bence orta vadeli sistem kullanan birisinin sürekli pozisyon yazmasının da bir manası yok bir başka sitede sürekli yazdım her gün longum demekten dilimde tüy bitti
    orta vadeli sistem kullanan birisinin sn gökhan gibi sürekli pozisyon yazmasına imkan yok eğer bu taş banaysa diye bunu yazma gereği hissettim. aslında sn gökhan da belki de farkında olmadan trend takip ediyor sadece vadesi çok kısa hepimizden fazla kazanıyor tebrik ederiz
    Ben de kesinlikle trende oynarım ama ben piyasa trendin ortasına gelmeye başladığında trendin tersi yönüne doğru ağırlık veririm işlemlere.En çok da o zaman işlem dönerim.16000 işleme 6000 ytl verdiğimi biliyorum ve evlat acısı gibi koyuyor bazen.Komisyon ucuz olmasa bana 2 ytl falan olsa ben direk batarım.Ben komisyon düzenlemeleri falan değişir diye çok para kazanmaya çalışıyorum şu anda.Ne kadar çok kazanırsam şu anda gelecekte bu ortamı bulamayabilirim.Gelecek de bir bakmışsın komisyon tavanı tabanı rekabete aykırı falan filan diye değişir.Herşey olur.Ben ozaman batmasam da para kazanamam.Tıpkı sankoda 70 milyar net cebime kazanamayıp 70 milyar 66500 işleme ödediğim gibi.66500 diyorum çünkü bsmv ile komisyon .1.05 ytl oluyordu.Anlayacağınız değerlendirmem lazım bu anları ileride bulamayabilirim.Bu arada herkes sistemi kendine kazanan kazansın kaybetsin ama önemli olan kazanıyorsunuz ve yiyebiliyorsunuz ve mutlu olabiliyorsunuz ya işte ondan güzeli yok.Mutluluk esasında para da değil 16 yaşındaki lisedeki beynim ile şimdiki çok farklı.Beyne 2 dakikadan fazla oksijen gitmeyince ölüyoruz.İpler bu kadar bizim elimizde değil işte o kadar aciziz.Boşuna didiniyoruz.Yeterki parayı kazanıp iyi şeyler yapıp iyi yerlere harcayalım.Yoksa afedersiniz sıçmışım ben o paranın içine.Çevremde çok parası olup üstüne başına birşey almayan paraya tapan insanlar var.Yazık onlara.Herkese iyi tatiller.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (10.04.09 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.

13. The Following 2 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunları yapan herkese..
    ben sevmem öyle yuvarlak lafları........
    33200 dediğin için üstüme alındım sordum...

bana diyorsan eger benim sistem 33200 den beri net alda......
    ve ben ordan ber iuzunum....sisteme baglılıgımı bilirsiniz herhalde

bunu niye yazdım ordan beri uzunum diye..adamın biri sordu varmı 3500 puan alan diye..bende var dedim...

ben şurda 2 gündür tekrar aktif yazmaya başladım...ha o zaman forumdaydımda 33200 den uzunlayıpta pozisyonumu yazmadıysam haklısın..oldugum zaman devamlı yazıyorum....

böyle bir zorunluluğum olmamasına rağmen...

siz yine sapla samanı karıştırmaya başladınız..
    adam günde yüzbin defa banko düşer banko çıkar diye.. bir allahın kulu eleştirmiyo...

ben foruma girdiğim sürece arada uzun devam kısa devam gibi pozisyon haricinde motive edici pozisyondan kopulmasın diye yazılar bile yazıyorum...

ondan sonra sen gel ortaya laf at..

bu forum adam olmaz...bu sebeplerden dolayı....kimi ne zaman ve nasıl eleştirecegini bilmemekten dolayı...foruma bir kuruşluk katkısı olmayan adamların baş tacı yapılmasından dolayı

herkese kolay gelsin... gönlünüzce olsun......
    Konu mbm tarafından (10.04.09 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.

15. The Following 3 Users Say Thank You to mbm For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)