Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Evet böylelikle dün akşam ki 250 den 550 ye kadar balon yapmaları sönmüş oldu.Ben daha bozmam bu shortları.Ekranı da terketmeyi düşünüyorum.
leptop, son model olmasına ragmen,biraz karışık opt deger hesabında testin %20-40 ına gelince ,test bitmeden ''mswin çalışmayı durdurdu'' diyor..ve ms kapanıyor...örneğin opt degerlere göre 81 test yapılması gerekirken(2 tane opt var 9 ar deger için) bile program kapanıyor...kafayı yiyecegim..
programı kurdum değişen birşey yok..arkadaşın biri aynı sorunun kendi başına geldiğini söyledi..sorun ancak 4 cekirdekli masaüstü ile halledilmiş...bu konuda ne düşünüyorsunuz...hani masrafa girmeden diğer yorumları almak istedim..
ilave shortlar 400den kapandı.
10 dakikada bu kadar vermelerinden huylandım. daha yükseklerden (en az 15-200 puan) mal kitleyebilirlerdi.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın herkese, bugün aşağı yönlü yatay hacimsiz bir gün izleriz,
çünkü daha önceleri yurdışı kapalıyken hep böyle olmuştu, ama bu ralliden sonra yeni bir tecrübemi kazanırız orasını bilmem.
valla benim makina pentium 4 3.0 ghz...yani bırak 4 çekirdeği 2 çekirdeğimiz bile yok abi.
bence sorun pc de VISTA yüklüyse ondan kaynaklanıyor olabilir.mswin uyarısı veriyor çünkü.bu da işletim sistemi ile alakalı gibi geldi bana.zaten millet illallah etmiş VISTA'dan...gerçi vista ile çalışan çok arkadaşım var MS te ama.yeniden kurmak gerekebilir windowsu.
XP nin gözünü seveyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu kare yatırım tam denyo.Kardeşim stop loss emrin varsa azıcık iptal edersin seansı beklersin.400 puan artacak durum mu vardı da 900 e kadar hepsini çizersin.Hatta serbesttir bu emir yada limitli900 olabilir.Hata bunlar.Çok kazık yedi.Grafik de çizmiş oldu.Bir kere ben de 32475 e grafik çizmiştim o gün orayı bir daha görmedik.En tepeden çizmişim ama o gün artma ihtimali vardı daha çok.Bugün daha çok artma şansı az.900den emri veren hatalı.Stop veren adamın da takip etmesi lazım seansı.
sistemin yavaşlığı ile işlemi yapamaması farklı şeylerdir.
sizin sisteminiz herhangi bir işlemi 10 dakikada yaparken daha hızlı bir sistemin 6 dakikada yapmasını anlarım.
ama iki sistemin de programı çalıştırıp, birisinin bir işlem sırasında kapatması bana donanımsal değil gibi geliyor hala...
ayrıca bu programın yazılma tarihine bir bakın derim. program geliştirildiği sırada piyasada 4 çekirdekli işlemciler var mıydı?
hala sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
doğru sorun vistadan olabilir..ne işe yarar bu vista..artık canıma tak etti..xp kuracagım...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri