Sayfa 5369/13018 İlkİlk ... 436948695269531953595367536853695370537153795419546958696369 ... SonSon
156216 sonuçtan 64.417 ile 64.428 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    575 den biraz daha şort...ort 425 maliyetle şortfort

ilahi asti
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Evet böylelikle dün akşam ki 250 den 550 ye kadar balon yapmaları sönmüş oldu.Ben daha bozmam bu shortları.Ekranı da terketmeyi düşünüyorum.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

leptop, son model olmasına ragmen,biraz karışık opt deger hesabında testin %20-40 ına gelince ,test bitmeden ''mswin çalışmayı durdurdu'' diyor..ve ms kapanıyor...örneğin opt degerlere göre 81 test yapılması gerekirken(2 tane opt var 9 ar deger için) bile program kapanıyor...kafayı yiyecegim..
    programı kurdum değişen birşey yok..arkadaşın biri aynı sorunun kendi başına geldiğini söyledi..sorun ancak 4 cekirdekli masaüstü ile halledilmiş...bu konuda ne düşünüyorsunuz...hani masrafa girmeden diğer yorumları almak istedim..

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

ilave shortlar 400den kapandı.
    10 dakikada bu kadar vermelerinden huylandım. daha yükseklerden (en az 15-200 puan) mal kitleyebilirlerdi.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    53
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leptop, son model olmasına ragmen,biraz karışık opt deger hesabında testin %20-40 ına gelince ,test bitmeden ''mswin çalışmayı durdurdu'' diyor..ve ms kapanıyor...örneğin opt degerlere göre 81 test yapılması gerekirken(2 tane opt var 9 ar deger için) bile program kapanıyor...kafayı yiyecegim..
    programı kurdum değişen birşey yok..arkadaşın biri aynı sorunun kendi başına geldiğini söyledi..sorun ancak 4 cekirdekli masaüstü ile halledilmiş...bu konuda ne düşünüyorsunuz...hani masrafa girmeden diğer yorumları almak istedim..
    optimizasyonlari iki parcaya bolup yapmayi deneyin

6. The Following User Says Thank You to assassin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

günaydın herkese, bugün aşağı yönlü yatay hacimsiz bir gün izleriz,

çünkü daha önceleri yurdışı kapalıyken hep böyle olmuştu, ama bu ralliden sonra yeni bir tecrübemi kazanırız orasını bilmem.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür

ms testde her aşamada bu uyarı geliyor..bunu nasıl tamamen silebilirim...

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

...sorun ancak 4 cekirdekli masaüstü ile halledilmiş...bu konuda ne düşünüyorsunuz...
    valla benim makina pentium 4 3.0 ghz...yani bırak 4 çekirdeği 2 çekirdeğimiz bile yok abi.

bence sorun pc de VISTA yüklüyse ondan kaynaklanıyor olabilir.mswin uyarısı veriyor çünkü.bu da işletim sistemi ile alakalı gibi geldi bana.zaten millet illallah etmiş VISTA'dan...gerçi vista ile çalışan çok arkadaşım var MS te ama.yeniden kurmak gerekebilir windowsu.

XP nin gözünü seveyim.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

10. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Bu kare yatırım tam denyo.Kardeşim stop loss emrin varsa azıcık iptal edersin seansı beklersin.400 puan artacak durum mu vardı da 900 e kadar hepsini çizersin.Hatta serbesttir bu emir yada limitli900 olabilir.Hata bunlar.Çok kazık yedi.Grafik de çizmiş oldu.Bir kere ben de 32475 e grafik çizmiştim o gün orayı bir daha görmedik.En tepeden çizmişim ama o gün artma ihtimali vardı daha çok.Bugün daha çok artma şansı az.900den emri veren hatalı.Stop veren adamın da takip etmesi lazım seansı.

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

sistemin yavaşlığı ile işlemi yapamaması farklı şeylerdir.
    sizin sisteminiz herhangi bir işlemi 10 dakikada yaparken daha hızlı bir sistemin 6 dakikada yapmasını anlarım.
    ama iki sistemin de programı çalıştırıp, birisinin bir işlem sırasında kapatması bana donanımsal değil gibi geliyor hala...
    ayrıca bu programın yazılma tarihine bir bakın derim. program geliştirildiği sırada piyasada 4 çekirdekli işlemciler var mıydı?
    hala sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

13. The Following User Says Thank You to unlimitted For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür

doğru sorun vistadan olabilir..ne işe yarar bu vista..artık canıma tak etti..xp kuracagım...

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

doğru sorun vistadan olabilir..ne işe yarar bu vista..artık canıma tak etti..xp kuracagım...
    aynı sorunda benim işletim sistemi xp idi..laptopta mac air di xp kurmustum ve işlemleri yaparken acayip ısınıyordu alet sonra kapatıyordu ms kendini

16. The Following User Says Thank You to furkan For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)