35400 uzun tekrar....
35400 uzun tekrar....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
günlüklerdeki TOBO nun güzelliğine bak beee...
o güzelliğin kusursuz olması için sağ omzun 3 vakte kadar (3 çizikte) 32.000 görmesi lazım deyo!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu düşmez.Banko mu diyim hihihhiihi.350 altında shortum.
Selam arkdaşlar foruma yazdıklarınızı gün içerisinde ara ara okuyorum. Sürekli burada birbirinize yardımcı olmak için yorumlarınızı yazıyorsunuz. Vob dışında başka bir işle uğraşıyormusunuz. Ben vobu çalıştığım için yeterince takip edemiyorum. Sadece vobdan geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Teşekkürler herkese bol kazançlı günler
Fullshort.
bu fdow çöker çökmesinede....35300 altında bizde kısayız.......
uzun hala.....
Konu mbm tarafından (09.04.09 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
PAMIK,
bugün dinlenmedeyim..kafkedeyim kafke içiyorum....internet var ama mtx yok..sen bağa bi 15 dklık graf çaksana MACD li RSI li MFI li ve DIS li olsun..kapris yapma kaparım ha...hadii PAMIKKKK..birisi sendne önce yapıştırırsa grafiği seni ekvatora taşıtırım haaa..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri