Sazan, Açığa satar.
Sazan, Açığa satar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
vla ben 180 derece modundaym..vob zaten dıger turlu tokatlıyo..yanlız bu dusus bı duzeltme olucak dıyorum ben..35100 lerı kırarsak belkı 33600 ler falan ..teknık anlamadgım ıcn en cok ıslem yapılan yerlere gore konusuyorum..yanı benım ıcn halen yukseıs trendı bıtmedı..ama bakarız kı bıtmıs bı anda o da olabılr ..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
35225 short...
tekrar kısalmak üzere 35225 long
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
FRANSIZ KREDI DERECELENDIRME KURULUSU COFACE TURKIYE'NIN NOTUNUN NEGATIF IZLEMEYE ALDI
FRANSIZ KREDI DERECELENDIRME KURULUSU COFACE, DUN YAYINLADIGI RAPORDA 47 ULKENIN KREDI
NOTUNDA BAZILARI ICIN INDIRIM BAZILARI ICIN DE GORUNUM DEGISIKLIGI YAPTIGINI ACIKLAMISTI.
COFACE'NIN RAPORUNUN AYRINTILARINA GORE TURKIYE'NIN "B" SEVIYESINDEKI KREDI NOTUDA
GORUNUM DEGISIKLIGI YAPILARAK NEGATIF IZLEMEYE ALINDI.
COFACE, TURKIYE ICIN, POLITIK VE EKONOMIK BELIRSIZLIKERIN YANI SIRA TICARI ORTAMDA
ZAMAN ZAMAN OLUSAN GUCLUKLERI SIRKETLERIN KARLILIK YAPISINI OLUMSUZ ETKILEYEBILECEGINI
VE SIRKETLERDE BORC GERI ODEME SORUNLARINI ARTIRABILECEGINI IFADE ETTI.
-MATRIKS-
Birde fransızlar çıktı başımıza...
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
34650 altına sarkmadan net sat bendende zor !
vur-kaç serbest![]()
bende kısalarımla bekliyorum ama, gerçekleride görmek lazım dün sabahtan beri neredeyse 3000 puan yaptıktan sonra 600 puan realize oldu diye net sat verdi düşüş banko demek mantıklı olmaz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri