günaydınlar bol kazanclar..
günaydınlar bol kazanclar..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle
BDDK: BANKACILIK SEKTORU NET KARI YILIN ILK IKI AYINDA %38.3 ARTARAK 3.20 MILYAR TL OLDU - CNBCE
-MATRIKS-
agldıkları halde bole..adamlar alsms tabi %60 70 karlara bu az gelıodur
Günaydın
yürü koçum dolarrrrrrr...
1,70 sehpasına az kaldı!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın....
33300 uzunları verdik zararına....33150 kısa devam.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu teblerinki ne iştir...
13000 er lot karşılıklı..........sabah sabah kargalar bile uyanmadan
Konu mbm tarafından (08.04.09 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu 30 40 mılyar dolar lafı nedır kac gundur caktrmadan telafuza bsladılar..dun selım atalay 40 dan bahsedıodu ben ılk ondan duydum gerci..anlamıorm ımf nı bıze bole bıse vercegını mı dusunuyolar gerckten..gercı selim pek spekulasyona karsmaz ama ne biliyim..bana pek ınandırıcı gelmıo
vırman olmadıgı ıcn teb lerin işi bu şekilde halledılmıstır ..ıkısı de teb şube degısms sadece..
sen dün kaptırmadın mı dolarları 1,6210dan yaw.
ben 1,6310'dan yarısını verdim, tekrar yerine koyma noktası 1,6245. ama yükselir de 1,6340 görürse, maliyet artırmaktan çekinmem.
bu pullbackler olmasa halim harap. çok döverdim dizimi walla.
maliyeti çok güzel noktaya çektiğim için full pozisyon 4 pips dansı bile yapabilirim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri