Hah vermeye başladılar![]()
Hah vermeye başladılar![]()
Bu arada sanko neden Matriks vermiyor anlamıyorum, aslında sankoyla hiç problemim yoktu...
ne zamandı hatırlamıyorum 2007 yada 2008 yılı olabilir, ozamanlar yaklaşık 3,5 lira komisyon
veriyorum,sankoyu duydum 1 lira, Allah Allah bir arayım bakayım şu üç kağıtçıları dedim!!!
kadıncağız baya dil döktü ve beni ikna etmişti, sonra sonra güvenimi kazandılar, paramıda kazandılar bende kazandım, kazan kazan oldu
her şey para değil ahde vefada lazım ilk onlar kurtardı bu zulümden bizi, millet işlem yapamıyordu komisyonlardan yahu.
Kapanışı bekleyemedim şimdi full kısadayımsıkıntı büyük galiba
![]()
benimde problemim yoktu, foreks miydi neydi beş para etmez program yüzünden bırakmak durumunda kaldım.
Hemen bir sistem muhabbeti açayım :.......
AL: Cross (dis(14),-20) and rsi(7)>rsi(14)
SAT: Cross (20, dis(14))
Stop:400 puan
deyince 15 dakikada ne kar bırakıyo ya...öylesine geldi aklıma..kar bırakıyo mu![]()
![]()
Bunlar burada dalga geçiyorlar oyalama yapıyorlar
Geceyede full kısa...saygılar..
Spot piyasada garan çok fena satıldı galiba, hadi bugün tutarlarda yarına ne olur bu kağıtlar?
helal vadeli...........
uzun devam.......
sabah dax artı 1 in üzerinde iken biz 33250 idik...
dax eksi 1.5..... biz 33450.........
helal koçlar size..........tutun bakalım...
ne aşagı ne yukarı.........
geceye uzun......dowun tepmesi lazım.......
Konu mbm tarafından (07.04.09 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
evet gece yorumlarınız ustad lar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri