1,7150 longlarına 1,7115 eki yapıldı.
Jerfin, yedek şarjör varsa 3 kurşun da sen sık yaw.![]()
1,7150 longlarına 1,7115 eki yapıldı.
Jerfin, yedek şarjör varsa 3 kurşun da sen sık yaw.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Hehehe sistemsiz olduğumuz zamanlardı. Zaten ondan sonra günlük sistemler üzerinde çalışmaya başladım.
Müşteri almış longu. O zamanlar tam kaldıraç moda. Birazz aç desen dövmeye kalkıyorlar adamı. Müşteri gapı yedi oturdu. Sonra başladı " vay senin yüzünden de bilmem ne de. Askerin kurumunda hesabımız var da işimize yaramıyor da. Size söylemediler mi önceden?" İşin en zor kısmı müşterinin kendi suçunu size yıkmaya çalışmasında verilecek tepkidir. Müşteriyi üzmeden yumuşatmaya çalışmak. Psikolog ücreti de almıyorduk halbuki...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
nisan USD
7115-7120
nisan USD 7100-05
valla her ne kadar 1000 puan gap yemiş olsamda helal olsun voba
çünkü bu günkü düşüş dj ve daxın cumadan kalanı desek seçim sonucu nerde seçim sonucu desek dışarısı nerde
yada birazdan geç bakim şöyle şuda dışarda kalan diyebilirler![]()
cumartesi günü upload sitesi çalışmadıydı.bahsettiğim XU30 haftalık görüntüsü...1997 den bu yana...
bu destek korunduğu sürece yukarı devam eder bence...koruyabilirlerse...
alttada güncel hali var.akıllara ziyan ama tam çizgiden çevirmişler 28.608 gösterip.
ilerleyen günler için artık bu 28.600 değeri yükseldi.
29.100-150 ler çok önemli önem yeresi artık...XU30 için konuşuyorum.vadelide data olarak bu kadar geriye gitme imkanımız yok.
destek çalışırda yükseliş devam ederse orta vadede hedefler KIRMIZI KUTU içindeki seviyedir.45.000-56.000 arası bir yer...
NET görmek için resimleri tıklamanız gerekiyor.
UZAK ÇEKİM
YAKIN ÇEKİM
![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (30.03.09 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
nisan USD
1.7075-7080
tşk.ler Larossıan![]()
Kardeşimiz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri