günaydın seçimleri atlattık ee şimdi ne kaldı ...
imf
bunuda atlatana kadar flat kalsammı![]()
günaydın seçimleri atlattık ee şimdi ne kaldı ...
imf
bunuda atlatana kadar flat kalsammı![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fdji 7680 -%1.06
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Günaydın,
30 Mart Pazartesi Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP Net Tüketici Kredileri (Şub) 11:30 £0,4Mlyr £0,4Mlyr Orta
GBP İpotek Kredisi Onayları (Şub) 11:30 34K 31K Orta
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Şub) 11:30 %1,4 Düşük
GBP M4 Para Arzı (y/y) (Şub) 11:30 %18,8 Düşük
EUR Ekonomik Güven Endeksi (Mar) 12:00 65,8 65,4 Orta
EUR Tüketici Güveni (Mar) 12:00 -33 -33 Yüksek
EUR İş Dünyası Eğilimi (Mar) 12:00 -3,3 -3,51 Düşük
EUR Sanayi Güven Endeksi (Mar) 12:00 -35 -36 Düşük
EUR Hizmet Endeksi (Mar) 12:00 -23 Düşük
USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Mar) 17:30 -%57,3 Düşük
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Bu seçim sonucu ve FDJ i bugün bizim piyasa açılışta önemli oranda (-) yaparak fiyatlayabilir..
Bu arada bir kaç hafta önce, bir yabancı yatırım bankasının seçim anketi yaptırdığı ve AKP nin %40 ın altına düşeceği sonucu üzerine, tüm TL enstrumanları satıp Türkiye'den çıktığı şeklinde bir haber vardı (Sanırım Y.Bulut du yazan).. Ne diyeyim..Adamlar her şeyi önceden biliyorlar...TAbi anketi yapan şirketi de tebrik etmek lazım...
Herkese günaydın...
Bir istatistikçi olarak Tarhan Erdem in ne yapacağını merak ediyorum. %51 olarak tahmin ettiği AKP %39 aldı, bu aradaki 12 puan açıklanır gibi değil... Dünyanın başka yerinde olsa o araştrma şirketini kapatıp gitmesi lazım...
herkese günaydın, bol kazançlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Günaydın, Kayahan da gelmiş demek ki önce düzeltme sonra 35.000![]()
SHORT lar kapandı mersi PY...aldığım riske değdi...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri