Konu TÜRKOĞLU tarafından (27.03.09 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bence seçim sonuçları kısa dönemde belki olumlu yarabilir borsaya ama bu sene içinde kötüye yorulacağını düşünüyorum,
zira akp 7. senesinde baya uzun bir süre ve eski popülaritesini kaybediyor çünkü çok yıpratıldı ve ekonomik kriz avrupa olayında yavaşlama ıvır zıvır derken baya geriledi tek unsuru onun lehine oldu oda ergekon olayıdır, bence en son seçimlerde aldığı %50ye yakın oy oranı akp nin tepe noktasıdır.
işsizlik tarihi zirvelerinde geziniyor, akp nin şansı ülke ekonomisin dip yaptığı noktada iktidara gelip, bu yükseliş döneminde dümeni elinde tutması oldu, eğerki bu aşağı trend safhasındada iyi bir yönetim sergileseydi, akp yi tek geçerdim ama öyle olmadı malesef.
ayrıca ekonomik krizi ciddiye almadılar, alınması gereken önlemleri siyasi bir strateji olarak hemen seçim öncesine kadar sallamışlardır.
erdoğan bir liderde olması gereken her özelliğe sahip ama ekonomi bilgisi çok sınırlı ve ekonomi kurmaylarıda onun siyasi başarına nazaran çok geride kaldılar.
Konu traderx tarafından (27.03.09 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
bugün piyasamız aşağı inmekte isteksiz gibi..
30 mart sabahındaki yüksek oynaklığı sistemler tahmin edecektir..bu kadar yüksek hareketi sistemlere ters olarak yedirmek zordur...
17;15 itibariyle sistem al ise uzun gireceğim..ama sat ise flatim..tarhan erdemin nokta atışları meşhurdur..
mehmet şimşek ,daha ülkemize,türkceye uyum saglamayadı...
ama ali babacan..tam tüccar adam..odtü yü birincilikle bitirdi..o biryana tam hesap adamı..agabeyimle aynı yıllarda okumuşlar...lise yıllarında bile ,arar sorar en ucuzu -kaliteliyi bulurmuş..yumuşak ve ikna edici biri..tek dezavantajı yaşı küçük..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri