bence bugün içeride de önemli ve sert açıklamalar olabilir bunun spota etkisi olacaktır.
bence bugün içeride de önemli ve sert açıklamalar olabilir bunun spota etkisi olacaktır.
yine seçiçme giriyoruz memlkete hayırlı olsun hakeden gerçekten hizmet eden kzansın![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
DJI, 60 DK'lık Elliott Analizi.
Dün geceki yükselişte, hem büyük hem de küçük 5. ve (v). dalga hedefleri vuruldu. Her iki hedefinde kesişiyor olması (Kırmızı ve yeşil yatay trendline'lar) ve fiyatın üstüne çıkamamış olması, yükselişin sonu sinyalini veriyor. Bugün açılışta üstteki yükselen trendline'a vurdurmaya kalkabilirler ancak kapanışın nerede olduğu önemli.
Özetle,yükseliş bitti. 4 seviyesine yakın bir düşüş bekliyorum. 4 seviyesinin aşağı geçilmesi çok olumsuz olur. (Andığınız tSengöz yorumunu domine sayım haline getirir).
Peki, 4'e kadar gevşeyip 4 altına gitmeden tekrar yükselip 7940'larda olan iki direnç de geçilirse, yada hiç gevşemeden bu dirençler geçilirse ne olur. O zaman DJI stop loss 7940 altı kapanış olmak üzere yükselişe oynanır ve 1000 puanlık bir DJI yükselişi daha yaşarız.
Temel beklenti senaryom yukardaki altı çizgili satır.
Herkese Bol Kazançlar Dilerim.
![]()
Konu sazan tarafından (27.03.09 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Günaydın,
27 Mart Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GBP GSYH (q/q) (Q4 F) 11:30 -%1,5 -%1,5 Yüksek
GBP GSYH (y/y) (Q4 F) 11:30 -%1,9 -%1,9 Yüksek
GBP Cari İşlemler Dengesi (Q4) 11:30 -£5,9Mlyr -£7,7Mlyr Orta
EUR Sanayi Yeni Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 12:00 -%5,5 -%5,2 Düşük
EUR Sanayi Yeni Siparişleri (y/y) (Oca) 12:00 -%28,0 -%22,3 Düşük
USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (a/a) (Şub) 14:30 %0,1 %0,1 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (y/y) (Şub) 14:30 %1,6 %1,6 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (y/y) (Şub) 14:30 %0,8 %0,7 Yüksek
USD Kişisel Gelir (Şub) 14:30 -%0,1 %0,4 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (Şub) 14:30 %0,2 %0,6 Yüksek
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Mar) 16:00 56,6 56,6 Yüksek
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Morgan stanley, garantı bankası ıcın tavsıyesını overweıght'ten equalweıght'e dusurdu
morgan stanley, ıs bankası ıcın tavsıyesını equalweıght'ten underweıght'e dusurdu
morgan stanley, underweıght tavsıyesı ıle akbank ıcın fıyat hedefını 5.20 tl'den 4.30 tl'ye dusurdu.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri