11892 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Riskli vob trade

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    1.016
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.693
    Toplam Teşekkür
    403 Yazısı Teşekkür aldı

istediği kadar algoritma yapsınlar sonuçta oda bir sistemse vede bunu bir insan eliyle yapmışlarsa sonuç hiç bir zaman değişmez.önemli olan barların verdiği eğimdir,gerisi teferruattır.biz eğimi bildikten sonra vede makinanın çılgınlığına sabır gösterdikten sonra sonuç her zaman hedeflendiği gibi olur.buraya yazdımmı hatırlamıyorum ama izlediğim diğer sitelere bunu belirttim.20013 aralık sonuna kadar geçerli olmak üzere uv yapı x100 de 78600-86100 çok önemli iki değer ve zamanı geldikçe bu değerin önemi anlaşılacaktır demiştim.bu değerleri verdiğimde daha ocak başlarındaydık şu an ise bu değerlerin çevresinde turlamaktayız.kırılmaların geleceği ana değerler olduğu akıldan çıkmamalıdır.hayırlı akşamlar.
    Konu takae tarafından (10.04.13 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: graf ekleme
    HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
    yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
    yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. 8 Kullanıcı takae tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri