SAZAN GRAL,
ABi şu yaklaşım konusunda fikrini hakikaten merak ediyorum..Şakadan merak da nasıl olur bilmiyorum ama yine de hakikaten diye belirttim nedense...
Monty Hall Paradoksu uyarlaması...
3 ayrı alt sistem düşünün..biri hızlı biri daha yavaş öbürü en yavaş...Biri ile başlıyor, karlı sinyal ürettiği sürece devam, ilk zararlı sinyalden sonra diğer ikisinden rastgele birine geçiyor, onda karlı poz oluşmasına kadar devam ediyor ve sonraki ilk zararlı pozda diğer ikisinden birine geçiyor v.s. v.s. MH paradoksu
Ehuehuehee..valla henüz deneysel bir çalışma ama bu yaklaşım, 3 ayrı alt sistemin en iyisinin getirinsden bile dah aiyi getiri gösteriyor ST de (ziro opt dabiki)...
BU arada, yukarıdaki EW kavramları ve analizleri için çok teşekkür ederim. Okyuyp proceksiyonları öğrenmenin yanısıra, EW ye asla bulaşmamam gerektiği şeklinde ki düşüncemi de doğruluyorlar..teprik ederim. çok faydalılar bu yönüyle..ehuehue..EW kötü kaka olduğundan dolayı değil benden dolayı..bulaşırsam çıkamam içinden diye korkuyorum..teprik ederim
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1365x635 and weights 56KB.
![]()

Alıntı

Yer imleri