9048 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Sisteme Takılanlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saraylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok ,seviyorum.... sadece küçük dalga derecesinde yanılma olasılığı büyük olur...zamanında onu demek istemiştim...

4.a dalgasının olası yapısı aşağıda; farklı sayım olarak bir itkinin 3.2 sinde de olabiliriz şu anda....?

bence a daha bitmedi ,b başlamadı...

4.dalganın 6-8 gün sürme ihtimali var...

alt dalgaları ona göre anlamalı...

ew de kurallara aykırı sayım yapmak daha zordur,ama bu demek değildir ki ,kurallara uygun bu sayım ,doğru olsun...

4.dalga bugün bitmiş olabilirmi demişsin,bak şimdi sadece 3.dalgayı grafikte veriyorum,tepeden beri başlayan yatay düzeltme hareketi ,3.dalgayı gerek fiyat gerekse de zaman boyutunda düzeltmiş mi?

kararı sen ver svg.trader,şöyle bir bak bakalım,4.dalga bitti demek mantıklımı?

bence mümkün değil,dalga sayımında gözle hem fiyat hem de zaman orantılarına dikkat etmeli....

hep söylerim,ew çalışması yaparken :

Ben dalgayı böyle sayıyorum ve bu sayım kurallara uygundur,yaklaşımını terketmek lazım...

Sayımınızın kurallara uygun olması ya da rehber ilkelerin çoğunun doğrulaması ,çok fazla birşey ifade etmez..

Ben size ;aynı grafik için,kurallara ve rehber ilkelere uygun 4-5 sayım çıkarabilirim,bunun para yapmaya hiçbir faydası olmaz....Sadece bulmaca çözmek gibi olur...

Önemli olan bu sayımlardan en uygununu bulup,senaryoyu ona göre kurup;onu destekleyecek TA ve sistematik yaklaşımlara öncelik vermek...Mesela çok önemli 2-3 tg seçip bunların günlük ve güniçi grafiklerde aşırı alım/satımlarını incelemelisiniz...Ya da tg lerdeki simetriye odaklanmalısınız...Ya da u lar çok net incelenmeli..Ya da önemli bir kv li mekanik sistemin ,Nalıncı Keseri uygulaması ile irdelenmiş getiri eğrisi incelenmeli...

Yalnız EW ile VOB gibi bir piyasada trade edemezsiniz...

Bunu bilirim,bunu söylerim....
    svg.trader,

Dün sorduğun sorulara verdiğim yanıtları inceledin mi?Bir hayli geride kalmış,topik rating patlaması yapınca...
    Sn. saraylı hocam
    Verdiğiniz cevapların hepsini okudum. Gerekli notları aldım. saolun
    şimdi son gelinen duruma göre ya 3.3 şeklinde bir itki başladı(yüksek ihtimal) yada 4.b oluşuyor(düşük iht.) değilmi?
    saygılar
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

2. 5 Kullanıcı matador38 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri