Bu fed hakkımızda iyi bişey düşünmez ama ben onu bilirim
keseri kendine yontar keltoş
iki kere iki = dööört![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şimdi ne varsa kısa düşünmeye başladım ben
kimseye tavsiye değildir
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ayrışabiliriz sanki
sıcak gelişme var
mısırda Türk gazetecilere baskın haberi geçiyor ajanslarda
Hun İmparatoru ATİLLA
Mısır savaşımı var yoksa ?
Hun İmparatoru ATİLLA
neyse ben için garanti long yeresi 89 bin üzeridir.
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şöyle bir kehanette bulunayım .
Merkez bankası yakında piyasalara para pompalamaya başlar ;
para arzını bollaştırır . Neden ?
çünkü yakında piyasada para kalmayacak , nakit sıkışıklığı olacak .
Hepsini bizim topik topluyor paraların![]()
![]()
![]()
Y E S , WE CAN !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri