babazulu jelibon haksız değil, Şubat ya tepe ya dip
dip olursa muazzam yukarı trend gelir bizi öper, tepe olursa bu 53000 adamı aylarca kahredebilir.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
61775den şortlar cover edildi...
Bull market patron Ocak bitmeden 56bin endeks görelim sonra Şubatta gidelim endekste 48-49 bin aralığında üçüncü dibi de yapalımolmaz mı
Hakikaten Şubat dibi muhteşem olur 2012de de endeksi 75e götürür.
Haberlere aldırış etmiyorum bunları yazarken açıkcası![]()
Alias formasyon avcısı
TÜPRAŞ'ta 38.50nin altı uöurum olduğundan-ya da ben öyle zannettiğimden- o seviye benim için kritik...
Alias formasyon avcısı
Alias formasyon avcısı
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bull market patron,
Siz hiç yukarı gitmeden doğrudan Şubattaki olası bir dibe kadar yönü aşağı görüyorsunuz o vakıt?
Alias formasyon avcısı
Sevgili Bull,
Şubat
26 haftalık cycle altın için.
Endeks 20 aralık papatya ardına tarih 7 mart.
Sp ya 7 marta yükselecek 20 aralıktan.
Yada araya bilinmeyen bir tarihi tepe olarak alıp 7 marta düşecek. Ewye göre bu daha ağırlıklı ihtimal.
Bu bilinmeyenin ilk adayı bu 6 ocakla 9 ocak 72 saatler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alias formasyon avcısı
Öngörüm falan yok kalmadı artık, Allahın cezası borsa bi tarafa gitsin artık yaaa.
Bovespa 51000 ken bu zalaklar 58000 deydi
Bov oldu 58000 bunlar 51000 de
3 ay önce dow dax bilimumu dipteydi, bizimki resmen 60000 üzerindeydi
şimdi bu borsayı terse terse götürenin ben taaaa.........
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri