bencede en iyisi o
sazansal çizimler..)
--Eksiklik Kendi Özümde--
pifff...dopiğin kapısını açmaya korkuyrum valla...iki barnak toz birikmiştir şimdi..neyse ben kaçayım bi ara selçuklu uğrar nasılsa, o alsın tozunu...üwwww..
BANGA mühim
Astatin'i kırmayıp bir Xu030 günlük sayım verelim.
80.000'e (1:3/C düşüşünün %38.2'sine kadar) kadar yükseliş geleceğini düşünüyorum. Yükseliş devam eder ve 81.100'de bulunan iv tepesini aşabilirse, düşüş sayımında "/"'ların sağ tarafında bulunan A-B-C alternatifi güçlenir. Bu koşul sağlanmadıkça, 1-2 ve 1:3 bence daha güçlü alternatif. (Özetle 80.000'e ulaşıp sonrası düşüşün devamı)
Bol Kazançlar.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu daha var, 23 ocak tarihi...Son 5. dalga da dün sabah bitmiş oldu...Büyük resim de aynı sayım 3.1 yada C ilerliyor...![]()
sn sazan paylaşım için kuru teşekkür yetmez ama teşekkürler...bu işi para olmadan yapan.. aynı zamanda parayla yapanları cebinizden çıkaracağınızı düşünüyorum.bu alemde ew konusunda bi siz bide arkadaşınız sidabumi abiyi tek geçerim...sevgiler...
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Çok Uzman
Sevgili Astatin,
Bence bugün trade düne göre daha zor.
Bu arada, aşağıdaki rakamların tamamı Xu030 Endeks içindir.
81.100 aşılır ise (A-B-C senaryosunun agırlık kazanması), 84.170'i kendine hedef yapacaktır.
(1:3/C düşüşünün 2. dalgası)
81.1 aşılmadığı sürece de düşüş daha ağırlıklı senaryo olacak.
Sazan günün geri kalanında piyasaları izleyemeyecektir.
Herkese bol kazançlar.
Oyunlar başlasın.![]()
sazan abi .. nerdesin ... tozdan göz gözü görmüyor dopikte ....
![]()
2013,00
Aşağıdaki yazımı bir kez daha gündeme getiriyorum.
Artık çok çok dikkat zamanı. (DJI şu anda 12.065'de)
Siz Türkler nasıl demek. Hah, Attention please.
Sistemlerin tamamı long. Ama Sazan çok uzun zamandır yapmadığını yaptı ve 80.3'de karının büyük bir kısmını realize edip, tüm sistem portföylerinde 1/3 long ile (Short sinyali gelmezse) geceye girecek.
Tekrar uzun bir süre görüşmemek üzere sağlıcakla kalın.
Bol Kazançlar Dilerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri