dip ihtimali...
henüz teyid olmadı.. 77.600 altına inmeden önce tepkinin bir müddet daha devam etmesi gerek...
dip ihtimali...
henüz teyid olmadı.. 77.600 altına inmeden önce tepkinin bir müddet daha devam etmesi gerek...
tepki şartı sağlandı... 77.600 altına gelmesi ardından kısa vadeli indikatörlerin toparlanmasıyla al sinyali oluşur..
kolay gelsin halo abi ..
2013,00
81000-81500 bandından yaptığım kısaları kademeli olarak kapatıyorum... al şartı sağlandığında uzun pozisyon açacağım...
günlüklerde de çift dip görüntüsü oluşuyor...
kısalar 78,00-78,50 bandında kapandı... 77,60 altında alıcıyım...aksi halde flat... sert hareketler olmaya başladı dikkat etmek lazım..
kolay gelsin..
boğa yapısı, beklediğim son aşağı feyk hareketi yapmadan yukarı hareketi getirdi.
cuma gününden itibaren yukarı eğilim başladı,ne kadar sürecek göreceğiz...
gözüme çarpan herhangi bir benzerlik yok... flat izlemedeyim, 77.60 altına feyk atsaydı harekete daha fazla güvenir ve pozisyon açardım... şu haliyle fazla prim potansiyeli varmış izlenimi vermedi bana..
izleyelim bakalım...
boğaların harmonisi devam ediyor.. halen üstteki kelebeğin etkisinde... artık yarına allah kerim.. bugün sat sinyali alamadık...
tehlikeli piyasa...
iki gündür oluşan onca zigzag'a rağmen halen sat sinyali gelmemesi enteresan.. şimdilik düşündüğüm gibi patinaj halinde fiyat..
flat devam..
illa bir benzerlik kuracak olursak, aşağıdaki yapıda (D) dalgası içinde olduğumuz ve gelecek sat sinyaliyle 76.250 altına inebilme potansiyelinin olduğu söylenebilir...
henüz 81.100 üzerine çıkamaması bana bu yapıyı düşündürüyor...
yani olası görüntü şöyle olur :
tabi 81.100 üzerine seyahat bu olasılığı zayıflatır..
(D) dalgasının bittiğine dair bir emare henüz yok..
slm. sn halojen endeks 80800 gecilirse icinde bulundugumuz 4. dalganin x donusecegini x dalgasininda fiyatlari oldukca yukarlara tasiyabilcegi ongorusu bazi eliotcu arkadaslar tarafindan dile getiriliyor. sizin gorusunuzu sorabilirmiyim.?
tesekkurler
saygilar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri