exper bu yeni muhabbet çok fena, 5 likte, sabırsızlar için, ben bunu aslında günlükte topik için yapıyordum, fakat o 1000-2000 puvanlar çok baltalıyor, o esnada çıkıyoruz sanılıyor veya tersi falan fişman, neyse,....
o da çalışıyor, buda,.....
exper bu yeni muhabbet çok fena, 5 likte, sabırsızlar için, ben bunu aslında günlükte topik için yapıyordum, fakat o 1000-2000 puvanlar çok baltalıyor, o esnada çıkıyoruz sanılıyor veya tersi falan fişman, neyse,....
o da çalışıyor, buda,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sistemler sata gecti ikici tokat zamanı...tedirginler satacak diye geri cekiliyoruz az daha düşmeli aslında...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
iş bitti gözüküyor, kuzu hoşgeldin, ....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dax kıza bakın dagıldı salak...sabah kuduruyordu...ha ha ha
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
sistemciler ücün 850 long..
günlük
![]()
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
sistemcilerrrrrrrrrrrr.......basın lem yukarı sistemler sat dedi......ha ha ha
exper longsan pek önermiyorum, bunun yerine yukarıdan short daha sağlıklı,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri