onu dinleseydim...mart ayındaki kazıgı yemiyecektim....6000 puan yedim...o 2000 puandayken sat diye çok ısrar etti...
74 000 den beri sürekli shorttum...trende inanmıştım...hedefim 25 000 di...29 000 den dönüp....beni oymuştu...taaaki trend kırlıncaya kadar bekledim...6000 puan yedim....demirci çok üzülmüştü....
Biz üzülmedik sanki...![]()
piyasanın ANA yön aradığı bu günlerde mart 2009 da başlayan trend devam etmektedir...tabiki kiraz ağacı silkelemeleri kaçınılmazdır....ama benim beklentim 68.000 e kadar hareket devam edecek ve orada bir dinlenme-silkeleme modu arayacaktır....
küçük k kabağı bilmem ama kiraz ağacını bilirim....silkeleyince pek çok kiraz dökülür...
İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar....
CANİİİ..........
bozz amcanı dinlemiyorsun...............
bozz amcanı dinleee.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
demirci az kaldı kirazın dalına binecem...
bana göre normaldi...çünki trend asagıydı ve hep 5000 puan tepkiler verip tekrar asagı yönelmişti....bu kez onu yapmadı 28 000 den döndü...bi önceki tepeyi kırması ıcap ediyorduki trendi kırsın...stratejime yapışmıştım İNMİYORDUM....MEGER TREND DÖNMÜŞ...önceki tepe 32 000 ını yukarı kırınca....ben teslim olmuştum...
TEK BUYUK YENİLGİMDİ...ama 74 000 den 32 000 e hep short oldugumdan dolayı karım korkunctu....bu beni üzmemişti...ama bana uyup kaybedenler...yani sonradan gelip bulasanlar kaybetmişti....
sadberk gibi....
veri iyi gelse ne kadar ileri götürür ,ne kadar iyi gelebilir..ki iyi gelecektir(beklenen)
yunanistan? kadınlar yapıları gereği birbiri ile anlaşamaz... olmaz o iş
63450 civarı küçülüp 64500 civarı büyümek bana mantıklı geliyor
o kazıklar ders oluyor işte....genelde trend dönüşleridir onlar....şimdi artık o yüzden eskisi gibi cesur degilim....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri