Pozisyon taşımayanların odası;
Burasının bir sığınak görevi görmesini istiyorumve aynı zamanda tarafsız analizleri de burada gorebiliriz sanırım.
![]()
Pozisyon taşımayanların odası;
Burasının bir sığınak görevi görmesini istiyorumve aynı zamanda tarafsız analizleri de burada gorebiliriz sanırım.
![]()
bu ne sevgılı haguanflat odası cok ıyı ya ben guldum allah da senı guldursun
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
e bizim yerimiz bura demekyokmu baska falat
nihayet bizim de bir yerimiz oldu![]()
Evet bakalım ne zaman çıkabilicez bu odadan. Bu aralar en güvenli yer burası. Çıktıkça daha bir hırpalanarak buraya dönme riskimiz çok yüksek.
![]()
falatımcayımı ıcıyorum rahat rahat arkdaslar baska kımse yokmu
Bigisayar başında bulunduğum sürece bu odaya zor gelirim
Ani hareketleri seviyorum tabii bu arada tokatlandığım da çok oluyor ...Genel durumdan tam emin olamadığım zamanlar sürekli pozisyonda kalmıyorum
son margin den sonra biz de geldik flat odasına
bir de margin yemeden gelmeyi başarırsak bu işi de kotardık demektir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri