Final oynarmıyız sizce.![]()
Final oynarmıyız sizce.![]()
Benim bu turnuvada gördüğüm kadarıyla takımlar 3 e ayrılıyor. 1-ABD, 2-Güçlü Takımlar, 3- Sıradan Takımlar...
Biz güçlü takımlar kategorisindeyiz, Slovenyayı da ispanya-Sırbıstan maçının galibini de yenebiliriz. Yani final için önümüz açık ama şampiyon kesinlikle ABD bence...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Tahminlerimi de yazayım;
İspanya Sırbıstanı yener biz de slovenyayı. Sonra biz ispanyayı yeneriz ve finale çıkarız.
Diğer tarafta ise ABD angola zorlanmaz bile. Yeni zelanda Rusyayı yener. ABD de yeni zelandayı. Litvanya çini geçer, Arjantin Brezilyayı. Sonra litvanya arjantini geçer. Final gibi maç gelir;
ABD-Litvanya... ABD bence litvanyayı da geçer ve finalde rakibimiz olur![]()
Voltaire
Bir hafta önce yaptığım tahminlerden iki maç tutmadı. Sırbıstan -ispanya maçı zaten 79-79 berabere iken son sn üçlüğü ile kazandı Sırbıstan ortada bir maçtı. Rusya ise çok kötü gözüküyordu ve beni yanılttı yeni zelandayı kolay geçtiler hatta karşılarına ABD çıkmasa daha da ileri gidebilirlerdi. Bizim şansımız biraz da ABD yi finalde karşılamak oldu. Çünkü Litvanya 3. oldu bizle daha önce karşılaşsalardı işimiz çok zordu. Final beklendiği gibi geçti, favori kazandı...
Tebrikler 12 dev adam bence 5-10 sene daha göremeyeceğimiz bir başarıya imza attılar... Teşekkürler hepinize![]()
Voltaire
slovenler sert takım..gösterişsiz ama işbitirici oynuyorlar..
yunan maçından sonra en zor maçımız olacaktır..
seirci desteği önemli..
fransa maçındaki gibi full konsantrasyon lazım bu maçta,en ufak bi gevşeklikte elenir gideriz..
ispanya sırbistanı geçer bence..bizde geçersek ispanyayı eleyemesekte başarısızlık sayılmaz diye düşünüyorum..ama ersan ve hido limitlerde oynarsa neden olmasın,ispanyayıda eve yollayabiliriz..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
türkiye şampiyon olacak endeks 80000 olacak!
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
final oynarız ama şampiyon olamayız dedim
skor tahmini olsa abd ile finali oynarız 81-64 kaybederizde diyecektim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri