didem didem
sensiz nerelereeeee giideeeem...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
bir algıda seçicilik örneği:
az önce dışarıda yürüyorum
karşıdan bir genç geliyor,
tişörtünde "gap" yazıyor
içimden diyorum sen bilmezsinki ondan ne çekiyor vobçular![]()
......... lo
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
baygın seanslardan nefret edeyorum![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yıprandım yavvv pess bendenendeks 100 bin olsun diyenler diye facebookda grup kurayımmm ortam olsun
![]()
evt beklenilen olmuş .. namıssız aga gene yapacagını yapmıs .. maksatı short yakıtı toplamakmıs anlasıldı..
yada daha genel dusunecek olursak shortcu pısman etme ve shorta tovbe seansı yapıyor gene.. bakalım 80 k ya kadar dayanabilecemmi![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ikinci üyen olurum .. yetti pskoloji bırakmadı ** nasıl piyasaymıs bunlar bigunum uymusyo bu adamlarla frekansta.. ehhh yiter garii.... vade sonuna kadar tutmazsam aha bana bu kontratları ** palasıgeliyom gidiyom 1000 puan..
10 milyar doları hisse senedi piyasasına gömmüştür bu ** şarapsızlar.. kesin varlık barışı ayağına .. piuvvv .. kendi başınızı yiyin.. kapattım ekranı.. ne haliniz varsa görün 100 k yap sende kurtul bizde kurtulalım pala...
sisteme uy uy uy siseme uy uy uy sisteme uy uy uy sistem yoksa sistem yap yap yap sistem yaptıysada ona uy uy uy... pifffff
hadi herkese bol kazanclar...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri