http://www.youtube.com/watch?v=nL49yZNE4yk
gunaydınsss.dun aksam son anda acılan uzunlarlayım...bakalım ekmek var mı bunlardan...sabah şarkısı adele den...hometown glory)
herkese hayırlı seanslar...
http://www.youtube.com/watch?v=nL49yZNE4yk
gunaydınsss.dun aksam son anda acılan uzunlarlayım...bakalım ekmek var mı bunlardan...sabah şarkısı adele den...hometown glory)
herkese hayırlı seanslar...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Günaydın,
Sazan 71.325 maliyetli shortlarla güne başlar.
Herkese bol kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
günaydın yiğitler..bugün yokum..bol şans bol kazanç
Pala 1 nisan şakası yapıyor...
025 maalıyetlı uzunlar 750 den ıade...bereket versın...
kafayı yedi bu ***palası...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
efg ye dikkat
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
çok küstürdü yatırımcıyı...kepçe ile alma evresine biraz ara verip,kaşıkla verme evresine geçme ihtimali olduunu düşünüyorum...
günaydın voborsa....
günaydın TÜRKİYE..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
patron çok feci ayak yapıyolar .. alakasız yere 72 k yolculugu yapıp mal bosaltıyolar gibi geliyo bana.. hergün aynı geyik amaacılıstan bas gapı yukardan poz kapayanlara gun boyu mal ver sonra bas aşşağıya gunu en dusuge yakın kapa ertesi gün tekrar + gap bas yukarı poz kapattır ınsanlara gun sonu bass aşşağıya.. uehueh 1 haftadır istisnasız böyle.. mal dagıtımı yapılıyor azar azar.. üvv dün gece saat 12 den sonra bi analiz attıydım , silinmiş üvvvvvvv
not ; yatırım değeri yoktur.. bovespa için sarfedilmiş sözlerdir..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri