Spot'daki şu saatlik mum böyle kapanırsa ben de o an long'ları flat'lerim.. Bu muma (gravestone doji) karşı mücadele etmeyi sevmem...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
güzel bi benzerlik tuzağı kuruyor olabilir bunlar... dörtgen içindeki dalgalar birebir aynı..
yeni zirve hayali kurulurken cumburlop aşağı...bir ihtimal...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
67.350'den fullenen gazoz kapaklarının son alımlarının yapıldığı kadarı 67.725'e yazıldı.
zincir emir olarak da 67.475'e aynı miktar long girildi.
vay vay vay, fantezilere bak...neler yapıyorum yaw
işler yoğunlaşmaya başladı. eks, mekan sana emanet, milleti çekirdeksiz bırakma. bak toledo da almış bi kilo. onu da eşit şekilde pay et isteyene.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın cümleten bol kazanclar ..
sabah sabah toplantıdan şimdi çıkabildim![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
525 kısa devam ..çıkmam gerek .. %5 düşer bence şelale şelale şelale şelale .. üvvvv 4 az olmuş 5 defa daha yazayım .. şelale şelale şelale şelale şelale .. üvvv ahanda 9 oldu .. üvvv
2013,00
Şöyle abi:
En sevdiğim sistem, VOB'a göre ayarlanmış hali:
VOB'daki saatlik sonuç (0,2/1000 kom ile)
%6488 Doğru/Yanlış İşlem: 446/592
XU030'daki saatlik sonuç (0,2/1000 kom ile)
%1171 Doğru/Yanlış İşlem: 480/748
Bu sistemin XU030'da da çalışacak şekilde ayarlanmış hali:
VOB'daki saatlik sonuç (0,2/1000 kom ile)
%4722 Doğru/Yanlış İşlem: 364/422
XU030'daki saatlik sonuç (0,2/1000 kom ile)
%3126 Doğru/Yanlış İşlem: 377/479
XU030'da da çalışsın dersem kar düşüyor tabi... Ama öyle en azından biraz daha güvenilir... Bu sistemlerden hiçbiri bu haliyle 60dk hariç zaman dilimlerinde çalışmıyor tabi.. Komple nal topluyorlar... DAX'da DJI'de falan da nal topluyorlar... Bu nedenle sonuçlar ne çıkarsa çıksın bu ve buna benzer sistemler güvenilir değil...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri