günaydın..matriks nasıl ilginç bi program..dünün 17.30 barının altın kapanışına bakıyorum 15 dk da 1119 civarı,30 dakkalıkta 1124 gibi gözüküyo![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bir de küçük not;zaten biliyorsundur ama yine de diyeyim..
ST, yazdığın koşullar gerçekleşince sinyali verir..ama diğer sinyali vermek için diğer sinyalin koşullarının tümünün gerçekleşmesini bekler...
yani diyelim 5 lik mov 15 den büyük ve 8 de 15 den büyük oldu..sistemin al verdi...daha sonra 5 lik mov 15 in altına düşse bile senin ssitemin alda kalır..taaa ki 8 lik mov 15 likin altına düşene kadar - ve tabi bu esnada tekrar 5, 15 in üstüne çıkmadıysa...
Özet: AND ile birbirine bağladığın koşullar aynı yapıdaysa, sistem performansını düşürücü etki yapabilir....bu örnekte..
biyere yetişecekler galiba. aceleleri var. ehehehh.
stro, pişman oldum de pişman oldum de![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ben de tv ye cıkıp chp ye kapatma davası acacaklar diye bı yakınımdan duydum mu desem...pozisyonum gereği...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Günaydın 300 long devam
dava dedikodusuyla piyasaya kısacı mı çekmek istiyorlar nedir.. böyle ayen beyan olmaz ki bu işler.. mevcut fiyat böyle bir durumu desteklemiyor, henüz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri