Ekran görüntüsünü görünce taklitçi zihniyetim nedeniyle hemen ben de başladım çalışmaya...
Şu iki sayfada en azından start verdirtecek örnekler var...
http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Fibonacci_Levels_I.html
http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Fibonacci_Trader.html
yimehten döndüm.
pişman oldum dedi mi adaşım. dimedi mi daha![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yurtdışı için bugün, yarın veya cuma, Nisan 7 ye kadarki durum net ortaya çıkacaktır.
Kilit 10730 üstü teyidli kapanışta. Şimdiye kadar Dowa 19 ocak tepesini geçirmediler.
Geçemezse ayı olurum, aşağıdan longları realize ederim, geçerse longları tutmaya devam ederim. Tabii maliyet baya aşağıda kaldı. Bir arkadaşın dediği gibi SABIRX iyidir, ama ters yönde olmayacan.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
250 gr alternate price projection ile 150 gram expansion'ı önce hafif ateste bir güzel harmanlayacaksın. Oluşan seviye hafif renk değiştirmeye başlayınca (kızarmaya) üstüne azcık reverse retracement (trend vibrations) ilave edip, 1 çay bardağı EW koyacaksın. Oynadığın zaman dilimine bağlı olarak 5-15 dk arası çevirdikten sonra, pozisyon açabilirsin. (Dikkat : Zaman analizi katma tadı kaçıyor)
Afiyet olsun.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bu yıl veya geçen yıl tüm zistemler zarar yazmıştır dediğiniz tarih aralığı varmı ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
şşş, zor biraz o.
benim gazoz kapaklarının hesabını eks olsa söylerdi şimdi. muhasebeci o
13:45'e kadar buralarda kastırmaca, hatta benim stopa bi hamle,
sonra huooop paaaaaaaaaa!
hamleyi yapacak (paniği başlatacak) olan da credit stopları olursa, dadından yinmez
şş, pela, yakışır sana...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
eğer hala varsa shotcular için 66900 altına gidip tekrar yukarı çıkmaması gerekir. 14.30 hem mc için hem de ABD üfe verisi açıklanacağı için önemli saatlerdir diye düşünüyorum.
Şu konuda yardım edebilen olursa sevinirim.
Sorun bendeki matriks'de mi ?
Bir indikatör yaratın.
Formülü
LINEARREG(RSI(13),13) olsun.
Sonrada sevdiginiz grafiğin altına (ayrı pencerede) düşürün.
Grafik son 13 bar boyunca sürekli azalıyor mu ? (Olamaz da, Öyleyse f... Matriks.)
Bu düşüşü her grafiğin altında gözlüyormusunuz. RSI'si yükselen, yada düşen.
Lütfen, deneyen biri özelime evet sendeki gibi yada yooo bende öyle olmadı diye mesaj atabilir mi ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri