15 dakkalık mentalray zistemimde ilginç gelişmeler var.... emman hasteton görmesinemme 60 dakkalıga alıştım bikere .... alt peryotlara bakmam herhal...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
IMKB 100 ün 54 110 da bir eski tepesi var, burayı geçerse 55 500 - 56 000 ye kadar yolu açık....
Yurtdışına bakılırsa burayı ilk denemede geçmemeli fakat bellide olmaz....
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
FX ci ben diyorumki, ay başlarında ziestem yarıştırmaya başlayak tazı yarışturur gibiamma herkes dürüst olacak, ay içinde opt mopt yapmayacak...Kazanan sisteme 3 adet lüfer (veya muadili mevsim balığı) bir de tekirdağ büyük hediye edek
böylece sistemsiz erken kaçtığım karlı pozisyonlara da teselli bulmuş olurumtabi bizim tazı birinci olursa....
67.1 dan da shortladım, 1/2 shortlarla bekliyorum.. ortalamam 66.95
öyle sistem ler var ki akıllara zarar kar var..bir yıl içinde bankalardaki bir milyonerde siz olursunuz...
yoksa optlu mu...
8 martda günlük al vermişti.65000 den uzunum ..hala uzunum...sıfır işlem..ayda 3.000 puan takip etmeden bana yeter...
Müthiş bir yarışma olur, sadece ikiniz arasında değil de genel olarak yapalım bence. Yalnız bir şart daha olsun. Tüm sistemler tek bir parametre bile değiştirilmeden hem 5dk, hem 15dk, hem de 60dk'daki performansı ile değerlendirilecek. Sistem 60dk'da göçüyorsa 15dk'daki karı dikkate alınmayacak ve diskalifiye olacak...
Sadece 15dk'lıkla yarışacaksak benim adayım belli:![]()
saatlik sistem satın almak istiyorum...
çok iyi para verreceğim..
ama optsuz..4 yıllık test yaparım..derin çukurlar (kar egrisinde)görmemeliyim..oyle son 8-12 ay olmaz..
ayda ortalama puan olarak %15 kazanç versin..vob 30.000 ise 4500 puan gibi..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri