tum kardeşlerime bol kazanç dileklerimle
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
parasını 1 yılda vob da 10 a katlayanı daha görmedim..ayda %10 çok ama çok iyi bir rakamdır...istikrarlı olarak...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Eur/usd ilk önce 1,40 ulaşmalı, borsalar yukarı yapmalıkorelasyon icabı gibi işte, işte ordan sonra işler karışık, dow düşmez, bizim piyasa 68000-69000 lerden aşağıya çakılır, ama ya tl nin akıbeti ne olacak? eur/ usd paritesi düşecekki bişeye benzesin, ya düşmezse?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Akşama fed faiz kararı sonrası eur/usd yukarı yapar, beklentim bu yönde, zaten herkesin beklentisi bu yönde![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
borsacı olan ...hem de iyi borsacı olan 2 tanıdık...bi müşterinin çok yüklü mitarda parasını 2 haftada 2/3 e indirdi...bu işler kolay deil ööle...eski borsacılar,kendini geliştirememiş olanlar...kaldıraçlı piyasalarda kazanamaz...bu çok daha farklı bi bilim...geçen seneye oranla vob da işlem hacmi %65 arttı...neden dersiniz...çünkü bizim yatırımcımız daha vob u ve tehlikesini bilmiyor...bunu yabancı çok ii kullanıyor...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Oh oh seans arası yukarı yapıyolar ne güzelyön belli işte
Rallliii ralliiii ralliiiiii![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Vob'da kaldıraç 1/10 olmasaydı da Forex'deki gibi 1/200 opsiyonu olsaydı parmakla sayılacak kadar kişi hariç herkes batardı. Başta ben amatörlük dönemlerimde 2-3 ay bile dayanamazdım. Bu iş çok ciddi disiplin istiyor. Bu da genel olarak insan karakterine uygun değil.
Bence kasten kaldıracı 1/10'da tutuyorlar ki paraları yavaş ama düzenli olarak hortumlasınlar. Yoksa herkesi bir ayda ekarte etseler ortada adam kalmaz kendi başlarına oynarlar.
Bence kaldırac hıc farketmez olay temelde aynı, fakat disiplin konusuna kesınlıkle katılıyorum
StOp KafADa DeğİL, bORsAda OlMAlı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri