Aynen Sn Hakanı aramak için lazim herkese
Aynen Sn Hakanı aramak için lazim herkese
ABİ,
seni bekliyorum,,,![]()
10 yıllardır forumlarda zaman harcamış biri olarak ; şunu gördüm. meyveli ağaçları izleyenler olduğu gibi taşlayanlarda şüphesiz olmuştur. paylaşım yapanlar bu süreci yaşayacaklardır. Genelde yeni vobcuların acemilikleri nedeniyle sürekli kaybetme ,sistemin ne olduğunu idrak edememe , sanal da doğru anlaşılmanın %60 olduğunu bilememe gibi pek çok sebepten, çok tecrübeli arkadaşlar yeni arayışlara girmiş,twitter,facebook gibi sosyal medyaya yönelmişlerdir.
sn hak an ı ben başarılı buluyorum . paylaşımlarıda başarılı sonuçlar vermiştir.
kesinlikle yazınızda haklısınız,
ama benim kasten öyle bir davranış içinde olmıyacagımı tahmin ederler takip edenler, buna rahmen hakan aga benim cümleme istinaden gelmiyor ve yazmıyor ise yanlış yapar, bir kabahat ise o benim kabahatim burda kimsenin suçu yoktur,
ben herşeyi üstüme alıyorum zaten,
HAKAN AGA EGER OKUYOR İSEN BURDA KABAHATLİ BEN İSEM FATURAYI BANA KESMELİSİN BURDAKİLERE DEGİL, ve ben o kadar alınacak bir cümle olabilecegini açıkcası hiç düşünemedim, bir samimiyet çerçevesinde dir diye düşünerek yazdım,
Şunuda söyliyim hakan aga , sen geliceksin diye bunları yazmıyorum, o senin kararın gelirsin veya gelmessin, ben mert adamım açık açık yazarım zararım olsun olmasın ne yapıyım karekterim böyle
AMA GÖNÜL İSTERKİ SEN GELESİN ARKADAŞLARA FAYDALI OLASIN GÖNLÜMÜZDEN BU GEÇER
BEKLİYORUZ AÇIKCASI BUNDAN KAÇIŞ OLMAZ
İLGİ VE ALAKAN İL...
EK : yazılarımı da lütfen iyi niyet düşüncesi arıyorak okuyun ki ters düşünceler çıkmasın
Sevgili hak_an bu kadar yazıdan sonra gelmememek yazmamak olmaz artık. Lütfen
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Piyasayı boş bırakmaya gelmez.
Bir yorumda benden olsun.
citiwan arkadaşımız da var buna benzer
ama kullanmıyor..
![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Günaydın
Sabah sabah bir yazı paylaşalım istedim.
''Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver."
Çin tapınak yazısı
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar
Üstadın arkasından dövünmek yerine verdiği indiği kurup bir inceleyin ve izleyin bakalım belki bir işinize yarar bir ışık olur bir mum yanar en azından
saygılarımla..
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
S.A
97450 altı kalışlarda şelale hanım gelir bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
98250-97450 kırılım aralığı bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bakın ben sadece kendi sistemimi yazıyorum uyma zorunluluğu yok herkes nasıl yazıyorsa bende yazıyorum uyun demiyorum
Zararı karı beni ilgilendirir sadece pozisyon değişiminde bilgi olsun diye durumunu yazacağım
101225 shortladı
98000 longladı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri