Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
güçlü vob, güçlü türkiye, güçlü portfoy kalın overall
teprik ederim leplepi bosaj....katılıyorum...ama belli olmaz 9700 e de düşürebilirm dj tahminimi pozisyonel olarak...dabi abi, boşver DJI yı zati..NASDQ danası ile SP ineği hep artıda..bankalar ve teknoloji kurtaracak dünyayı..ehuheuehe..güçlü banka, güçlü teknoloji, güçlü nasdq, güçlü sp, abbas güçlü
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
hahhaaaaaa .hiç güleceğim yoktu..şimdi az önceki mesajımda N.A.S.D.A/Q. endeksini yazmıştım aralarında nokta olmadan...Site yönetimi, son iki harfe filtre çakmış, o iki hrfi yanyana yazınca ** olark değişiyor tomatik...
(Selçuklu bosaaj; Hellim apla bir gün bizi atacak gibi geliyo bana..sana da öyle geliyomu...Kaç defa dedim ben herkese....doğrudan iki yılıdz koyun diye..dinlemiyo abi bu forumdaşlar bizi,,çok derbiyesizler...hele şu sazan ın avatarındaki barnak işaretine bak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri