rusya ukrayna kızışmış
rusya ukrayna kızışmış
Herkese iyi akşamlar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kv bakış traderları hem yorar hem de uv analizi engeller,
çünkü kv alınan poz eğer zarar etmeye başlarsa, kişinin amigdalası reaksiyona geçer ve kendini kitler.
bu süreç kesilmez ise de zihinsel travma başlar ki geçen gün buna çok benzer olan kendi örneğimi paylaştım.
merak edenler için daha kapsamlı bilgileri psikoloji ve algı yönetimi ile ilgili kaynaklardan araştırabilirsiniz.
boş lafı bırakıp, Sn.Traderk'in ifade ettiği gibi %3 dilim içine girmek istiyorsak, (ayrıca bunun ne demek olduğunu genel olarak kaç kişi farkında veya biliyor onu çok merak ediyorum.)
uzağa bakarken, yakını da görebilmeliyiz...
bu yüzden ısrarla hft graf yayınlıyorum, belki faydası olur umuduyla...
sonuç;
R104375-100475
fibo 94850-95400-97900(aynı zamanda hft pvt) 97900 altı-üstüdür piyasa
S96650-94750
İyi tradeler dilerim....
İş güç dolayısıyla ara vermek durumundayım.
![]()
Hayat sana herzaman ikinci şansı verir;
adına "yarın" denir. (Neyzen)
burda paylaştıgınız grafikler, yazılar vs hepsi mutlaka birilerinin faydasına ulucaktır kimse emegime sayfa göstermiyor yada degerlendirmiyor gibi bir düşüncede olmasın lütfen, mutlaka ama mutlaka herkezin bir degerlendirmesi oluyordur kanaatindeyim
http://
herkese kolay gelsin 97750 üzerinde 5 dklık kapanış yapmadığı sürece sistemler shortta kalır bu değer değişir longa geçerse haber veririm bol kazançlar
97750 dimi 96750 degil
yani 97750 ye kadar shatta kalmak dogrumu anlıyorum hakan aga
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri