DNZ yatırım mı salak MRA + CSI mı anlamadım arkadas nasıl bi gaza geldınız oğlen vakti hele bı durun spot acılsın neyi alıp satıyonuz bılmıyorumkıyok satacaksan bekle nasılsa ALAN VAR satarsın .. zorlamanın alemı nedır
![]()
![]()
DNZ yatırım mı salak MRA + CSI mı anlamadım arkadas nasıl bi gaza geldınız oğlen vakti hele bı durun spot acılsın neyi alıp satıyonuz bılmıyorumkıyok satacaksan bekle nasılsa ALAN VAR satarsın .. zorlamanın alemı nedır
![]()
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
çıkmam lazım, 1405 itibariyle (bence gereksiz) bir sat geldi...kısaya döndüm. herkese bol kazançlar...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
avrupanın toplamasıyla ilk durak 62400 gözüküyor..
system kapışma poz longbol kazançlar
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
saatliklerde tobo oluştu...
kısa halen tehlikeli............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
2-3 gün buralarda yatay takılır sanırsam çimentolardaki işim bitsin çarşamba yada perşembe gene vobtayım inşallah....herkese bol kazançlar
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
61.625 long.................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri