dolar 15 dakika al vermiş 2,112 de sat vermişti
dolar 15 dakika al vermiş 2,112 de sat vermişti
doların kısa vadede şiştiğini ve 2.08-2.09 a geleceğini yazmıştık
amma sorun şurda.biz bunları yazarken doların bu düzeltmesi çerçevesinde borsanında tepeye yakın veya .50 ve .618 düzeltmeye gitmesi olabilir demiş ve shortları kapatıp yükselişe oynamayıp beklenilen yerlerde tekrardan shorta geçeceğimi belirtmiştim
maalesef doların bu düzeltmesinin yanında borsanın alışı çok çok fazla oldu ve alınan tüm puanlar verildi.
strateji doğruda uygulanan oyun çok rezilceydi
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
hak an aga cizgiler short verir mi ?
http://
şöle yapayımda hepsi görünsün longu bozmadılar
Stratejisi
..................Olmayan
Pksikolojiye
.....................Yenik Düşer.![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Benim poz şimdilik flat çünkü yeşil üstte ya tekrar düzeltmesi gerekir yada satış gelmesini beklemek lazım..hemen satış gelmeyebilir yada gelebilir bir miktar daha yuıkarı çekebilir ama iyi bir sinyal değil..BEKLE GÖR STRATEJİSİ BİR SÜRE
BENDEN LONG POZU BURADA FLATLAR...
http://![]()
Voborsa bana mı naz yapıyor
sizlerde de sorun olmaya başladı mı.![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geçenlerde ben yazdım ya kesin ondanyazar yazmaz etki başladı iyi haftalar
)
Herkese iyi haftalar,
![]()
ÜSTADIN HAFTASINA GELDİK
vix boll dışında kapadı.abd tarafındada boll ittirmezse 2-3 güne sıkıntı olabilir
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri