yalnız üstadım apds halen artmakta...bunu maalesef anlayamıyorum yorumlayamıyorum![]()
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hayır traderk,
orada biz zaman analizi yaptık ve yazdık burada,
biz bunun satışı için genelde bu zaman analizini kolluyoruz,...
senden yola çıkarsak bu zaman dolmadığı için çok defa kritik değer bulabilriz,
bizimkileri burada paylaştık,
2300.x
1956.x
1877.x 1879.x
1792.x
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şunu bilinki,
aktarımı yazdım buradan, görüyorsunuz aktarılıyoruz,..
ama büyük, en büyük kumpası yazmadım,...
em büyük kumapasa geçiyoruz,...
sıralama şu şekilde,
kumpas, bitti
aktarım, yaşanıyor,..buradayız
büyük kumpas,...yaşanacak,...
parasız yapılamaz,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yine satışla açıldık bakalım..sanırım satışlar çok daha derinleşecek üstadım...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
tutku nerdesin yahu..naptın shortlarını? longa falan döndüm deme sakın?![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri