Zbotrix sorunu;
System Tester'da, bir tarih aralığı girsem de, aralığın bitiş tarihini benim girdiğim tarihe bakmaksızın bugün olarak alıyor..herkeste öyle mi oluyor????
altın gene tırmanaiii , 1200 leyip bidaha dönse keşke![]()
şöyle güzel bi altın yorumu atan olsada mm haklı adam desek , teşekkuru bassak![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
satış baskısı var, 62075 den az poz şhortum, eğlencelik,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
millet yemekteyken ha pala....yatcak yerın yok senın)
--Eksiklik Kendi Özümde--
61200 buün longa dönük güzel yere veya yakınları, her neyse,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1128-1135'i geçemeyen Altın'dan cacık olmaz, Kornişon Turşusu olur.
1135 üstü Haydari olur. 1155-1183 hedefler.
Düşüş kanalını yukarı kırdı, gitti öptü, gitti bir daha öptü, gitti bir kere daha öptü.
Vedalaşamıyor aşağı veya yukarı.
Yukarıda üçgen daralıyor. Karar yakında. Geçen haftanın en düşüğün altında ayılaşmalı. 1128-1135 kırarsa boğalaşmalı.
Kısa vade ilk direnç 1120-1125.
Kısa vadeli destekler Destek 1110-1115, 1108-1105, 1080-1090.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
800 kısalara veda...savolasın...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri