sizlerden bu arada bir sp fütura yorumu alıyım,...
1740.5 i sp de aldık dün,..bu belli,...
o halde
bunun futurasının amacu ne,....
sizlerden bu arada bir sp fütura yorumu alıyım,...
1740.5 i sp de aldık dün,..bu belli,...
o halde
bunun futurasının amacu ne,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
trend indik,
10 barı ile oricine doğru hızlandı, dün dediğimiz gibi oricinden dönüşünde trend olacak,
bu esnada fiyatlar nereye koşarsa trend oraya olacak,...
11 veya 12 barında bu netleşebilir,...
96225 ten bu durum takip edilebilir,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu gün penclik yazmıyim,...
shortumsu bir süreç var saatlikte çünkü,...
5 lik daha ziyade bulish pysanın konusu,...
şu shortu netleştirirsek iyi olacak varmı yokmu,...
97xxx ler çok kritik bir kapital süreç çünkü,....
tüm branşlara kapı oluyor burası,....
branşına göre kapı açacak veya kapıyacak
Bencede 98000 zirve görüldü.bu gün karar günü.göstergeler henüz doyuma ulaşmamış görünsede satışlar zaten öyle oluşur.garan iki kademe aşağı düştü ama vadeliyi ısrarla bırakmadılar. tabi şimdilik. sp zirveden dönüşte. bizim vadeli ana pivot etrafında dolaşıyor.ben herşeye rağmen şhort oldum. geerekirse gereken yapılır.
trend göstergesi şu anda trend yok diyor, en altta olan, bu sarı oveldeki oricine değip,
yeşil olduğunda trend verecek ve güçlü trend akım olarak 400 üstüne çıkabilmeli,...
çıkıp sürdürdüğünde fiyatlar ne tarafa akıyorsa o trend olacak,...
şu anda short daha bir güçlü olasılık,...
bunun aksi fiyatların saatlikte zirve yenilemesi, o taktirde short tezgah bozulur, 96225 ise destek olmuş olur,...
sn selam ben öyle bir sistemin olabileceğine inanmıyorum.grafındaki görünrtü gerçekci değil. bence.
bakalım bizim 1 lik ne yapıyor,...
bakın bu tam dünkü penclikte bulduğumuz 97400 saptaması sonrasında 16:29 barından shortlamış,...
o bar 97300, 97275, 97275 barı,...
yani 5 likteki 97400 aç kapa durumuna girmemiş,...beklemiş sonra shortlamış,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri