arkedaşlar longları ağır histemik baskı altında 225 den kavırlıyorum..gecey muhtemelen filat giriyorum..475 pıvan kar günlükde bereket versin...
Geceye niye flat kalıyorum?
Çünkü bugün yapamadığını yarın yapmaya kalkarda 64000 e düşerse, oradan short planlıyorum, buradan short yemiyorolmaz yani.
Uzun devam edilmez, çünkü yarın açılışa ve hareketi görmeden pozisyon devam ettirlmez diyorum, biraz garantiye ve sağlama almaya çalışmak açısından, yoksa geceye değilde sabahada aynı yerlerden long fırsatı, hatta daha aşağıdan long fırsatı bulunabilirde, bulunmazsada uzun devam iyi olur nasılsasaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
o zaman şöyle yapak.
10 kere (bu rakamı da simuleyşın ile bulucaz, 10 sayısına takılma) bizim koyduğumuz TP'leri vurduğunda oha çok para kazandık artık trend zamanı gelmiştir deyip TP'yi mesela 5 katına çıkarıcaz.
nasıl fikir
gerçi sanırım ben bunu yapmaya çalıştığımda sistem bana "sieeee" diyodu![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Don sancının tekniği 60 dakıkalıkda hoş değil ama günlük de dah afarklı..herşey olabilir civciv çıkabilir
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
oyyyy 5 dakikalıklardaki fincanın güzelliğine gel...
kulpu takalım hade
şş selçuklu, 5'liklerdeki formasyonlarla ilgili yazdığımı unutma sakın lem.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bu borsa dusmez. niye dussun ki?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
limit, ben şeyle bişi yaptıydım...mial son x ayda, sistemin tüm işlemlerinin adet olarak %5 ini oluşturan en karlı işlemlerin puan olarak kar ortalamasını alıyordum...son işlemde kar bunun üzerindeyse, sonaki işlemlerde SL ve TP leri daraltıyordum...tersi de doğru..sonuçta ne elde ettim, göz yorgunluğuhiç bir zaman sistemin kendi karına yetişemedim..zaten bu ** MTX inde, kendi SL ve TP lerini kodun içine böyle koşul olarak şak diye tomatik koyamıyorsun..her bir durum için ayrı al-sat koşulu yazman lazım...felan feşmeken
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri