SYZR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SYZR Nickli Üyeden Alıntı
Sn. Traderk,
Yanıtınız için teşekkür ederim. Aslında günlük al-sat ile ilgiliniyorum ancak aylık 7000 puan bence çok iyi bir rakam. 150000'lik sanal vob kısmını inceleyeceğim. Daha sonra gerekirse, tekrar yazarım size.
Tekrar teşekkürler.
Ne kadar zamandır bu piyasada işlem yapıyorsunuz..günlük al-sat.
için ayrı stratejiler oluşması gerekli.1-2 seneden az ise. 1 alıp 5 kaybetme ihtimaliniz çok yüksek.
Merhaba Traderk,
Aslında bir seneden fazladır işlem yapıyorum ancak başarısızım. Bir pozisyon alıyorum kar ediyorum sonra nereden çıkacağımı kestiremediğim için karımı kaybediyorum. Gün içi dalgalanmalardan ya da haftalık dalgalanmalardan para kaybediyorum. Kararsız kalabiliyorum dalgalanmalar sebebiyle.
Örneğin, geçen hafta 114k dan short pozisyon aldım. Pozisyonum hala açık. Nerede çıkıp sonra tekrar nereden hangi yönde gireceğimi bilmiyorum. Sizden bu noktada yardım istedim. Yani yarın piyasa biraz yukarı gitse, pozisyonu kapatsam, zaten karın bir kısmını vermiş olacağım. Birde, dalgalanmadan yanlış pozisyon alsam, yine zarara geçerim. Yani bu yarın olabilir. Ne zaman çıkıp tekrar hangi yönde ne zaman gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz?
Yatırım danışmanlığı kapsamında sormuyorum ve yazmıyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Selamlar,
Yer imleri