fark yapmaz bana bak çıkışada açmıyorum poz düşüşede anla yani, benim derdim seninle,...
fark yapmaz bana bak çıkışada açmıyorum poz düşüşede anla yani, benim derdim seninle,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlikte long devam stopları ,
des 110025,
iz sl,..109225,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
traderler için 1 dk lık sistem sat sona erdi ancak alışta yok şu anda,...
kapanış tahminim burasıdır,
bu pijama sistemde indikatör düzlüğü, ve ikinci hedef olaraka verdiğim yer , türkçesi buraya kadar amcam geri çekilme yapmış oluyor sonra gidişat yarın ve takip edende belli olur,..
110965 indi seviyesi
bir önceki de 107980 di, yazılmıştı hatırlamanız gerekli,...
içinde vob 30 yayını olan mt4 demo platform bilen var mı gkfx bugün kesmiş
hedef online da var diye biliyorum
bol şans cümleten,...[/quote]
![]()
saatlik stop ta long trendi gösteren kırmızı indik fiyatları sıfırında tepeleyerek, 110025 te kırışlım mduna geçti,
bu aynı zamnda 5 lik tepe dip analizimizle uyumlu zira o da 110025 de kaldı gün sonunda,....
bu bölümün sigortası gün içinde hatırlanacağı üzere 110375 e 111800 den sağlanıyor,...ayrıntı ise,
110400 altında fiyatlar okuduğumuzda bu crash demek,...crash dediğime bakmayın 5 lik kırılacak işte,...
aksi durumlar da 111800 üstüne giderse ve kalırsa ,...seansta yorumlarız yine durumu,...
ve yine not düşelim ki, 109225 long trendi koruyor,...esas kırılacak yer burası , burası aynı zamnda bir range trendmi, rallimi sorusunu sorduğumuz ve cevapladığımız yer,...
range trend 109225 altına düşebilecekken , ralli bunu yapmaz temel farkları bu,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri