Saatlikler Cuma 16:00 barından bu yana alda, bildiğim kadarıyla daha epey yukarıyı zorlama potansiyeli var, zorlasınlar bakalım günlüklerde alda, fakat durumu kabullenemiyorum işte, kabullenmem, zarar ederim kabullenmem![]()
Saatlikler Cuma 16:00 barından bu yana alda, bildiğim kadarıyla daha epey yukarıyı zorlama potansiyeli var, zorlasınlar bakalım günlüklerde alda, fakat durumu kabullenemiyorum işte, kabullenmem, zarar ederim kabullenmem![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spot pişyasadada durum aynı şekilde, Cuma günü takibedemedim, bugünde geçti, artık yarına bakıcaz![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
güçlü vob .. güçlü imkb ... güçlü projeksyon .. müsterih boğalar .. . ehuehue![]()
2013,00
zirve 66800 mümkünmü bilmem bura imkb...
şş Selçuklu patron,hesap nomu veriyoroooooooooom
hem dolar için, hem VOB için![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
son kısacık 5 dakıkalık barda geçici sat gelse ne güzel olur..ehuehueueue
Aha burayanyazıyorum, yarın 64000 görürü bu vob.
Hun İmparatoru ATİLLA
yyld
iyi akşamlar
gece pozum belli değil . .short griebilirim ..
2013,00
SON 3 DAKKA anket acayom
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri