çok extrem durum var,...
40 arta kalırdı, nerede ise 80 le out olacak,...başta sea gate patron olmak üzere eli long diyen arkadaşları teprik ederim ben anlamam pasta kek işlerinden,...
flu görürüm daha ziyade,..
çok extrem durum var,...
40 arta kalırdı, nerede ise 80 le out olacak,...başta sea gate patron olmak üzere eli long diyen arkadaşları teprik ederim ben anlamam pasta kek işlerinden,...
flu görürüm daha ziyade,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın traderk, sen bizim geceyi bekleyin erk misin yoksa başka bir erkmi,..
son analizlerin düşündürdü bana bu durumu, özellikle dünküler,...
mazur gör, erk kayıp bu aralar çünkü, vadelerde uğrardı hep,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
aynen öle, dünkü yorumundan yola çıkarak,...
şu yeni vade geçişlerinde erkin 3000 koridoru vardı ,...
bir merkezden yola çıkarak, eksen altına üstüne, peşin yazar,...+3000,-3000,..
6000 puvanlık bir banta,...sözgelimi 1000 puvan aralıklarla, piyasa zaten bir veya iki fakeden sonra yönüne gideceğinden,...
merkezden yönüne doğru gittikçe önce en yakınlar, gitme devam ettikçe sonrakiler, nihayetinde 3000 aşılınca haliylen
durum netlik kazanır,...şeklinde aklımda kalan özeti bu,...
totalde kaç hafta oldu hocam???
yani bu çok kontratla ve çift hesapla uygulanabilir bir durum,...
diyelim ki, yön değişti ve döndü, bu durumda shortlar çalışacağından en azından bir flat ihtimal,...
iki ay zamn var, ağa dönsün dursun,...
ama söz gelimi mesela bu piyasada biraz aksak çalışır, ilk rallide eğer çizgiyi bulmuşssa ki bulmuştur,...ralliye aldığından, ...bu zigzaga almasada olur,..
misal,...
5 lik sata geçti,...
daynamic ise,...saatlikte alda,...
seans arası,...
filan falan,...bekleyelim bakalım,...
Vadeli İşlemler borsasında ilk işlem yapanlardan sayılırım.,Garantiden bile çağırıp şunu bizede anlatsana diyenler den tut, bir çok grafik ve indikatör çalışmalarına kadar. çok emek verdik.. ama pala çok çarptı bizide..
artık sıra bizde.bir senedir palayı ben doğruyorum..iş ve ev çok uzak..yolda yakaladımı pala gene yapacağını yapıyor. onun için ya günlük tek işlem yada trade.. arada derede kalıyor insan..gülük sistem bile bazı kontart dönemlerinde %250 getiri bile sağlıyor.
daha önce de bahsettim max 15 kontarla çalışan günlük sistem.. 2012 getirisi 76,000ytl 15 kontart 10,500 sermaye % 700 getiri..ama sistemime karşı ben,donkişotluk yapıp yeldeğirmenimle savaşmaktan.. çoğunu kaçırıyoruz..hazsızmıyım.. sende de aynı durumlar yaşanıyordur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri