104175 te üst bant,...104050 den, kriko oldu yukarı,...yükseldi yani
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indikeytır normal,...alda,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
anlam vereceksek saatlkte üst bantı halletmeye çalışyor,...yok olum sana extra short buradan,...
ya mevcuda vereceksin, ya yeni tepeden shortlayacam,..
bu hep böyle,....
çıkışın yok yani,....zamana oyna dur, bende trade de yok,....
işin kesat yani, ....
aynen öyle,...o sat çukurda kalmış,..
bu sistemde sat çukurda kalamaz doğasına aykırı
dolayısı ile,...
şu iki ihtimal yazdık bir daha, yeni vade ile birlikte,...
saykıl sınırı olan 96341 üstüne doğru bir realizeki , 100850 den belli olacak,...budurumda o sat sinyal çukurdaki yer değiştirenez apışıp kalır,...bu hareket yine geri gelir zira sinyalin yeri yanlış, keh, keh,..
yada,...
dediğin gibi o rakamlardan yeni zirve geçişine o dedğin yerden çukurdaki sat bir önceki al sinyale devrolur yok olur,...ve yeni tepeden sat için fırsat kollar ki bu ileriki tarihlere dönük olur,...
o analizin esprisi bu,...
90xxx serisi ne ve daha altına 85925 iniş zaten dün dediğim gibi boayı bitirir,...
şimdi buradaki manzara boa için 108950 den köşe atacak range için bu yeni zirve demek,...ve bumeranga düşecek, buda zaten range trend demek,...
ayı için, yeni bir tepeleme olmadan mevcuda düşüş demek, buda az kontratla az kazanç demek,...benim durumum,...zira diğer durum için yeni tepeye yeni short girecem, burada ise mevcuddayım,..
askerlikte yoklamalar varya, hani hazır mevcud, aynen öle, hazır mevcuddayım,..
bu dötoş havasını alır benden,...
proceksiyonda ise bu hafta çıkmaz bu, limite gelir en fazla,...
yeni
3 haftaya bırakır,....
1+3
bunlara kazanç yok yani, işte buna rağmen gelip aktarım paralarını alacaklar,...
işte o aktarımlarda zirveye gitmelilerki paralarını alsınlar,...onlar bunu alırken ben shortlayacam bunları,...buda yeni zirve demek,...maliyetim yukarıya gelecek, ...her durumda,...
sonra çöktüklerinde sıkı durmam lazım,...işte bunlar düşüncem 12xxxx lerden olacak,..
diyelim olmadı, o halde eldeki kazanacak,...
şimdi bakın macroda pay aldılar, gold düşüşüne, tehditi yani golddan gelen tehditi bertaraf ettiler,....
tehdit 1614.x ten harketli idi,...bastılar aşağı , şimdi gold trade etsin dursun,....
bunlar diyorum ya ,it,..ama bir yere kadar,...
artık başarılı deyiller,...bitikler, ..gidecekler yukarı ama ky rahat,...
bu şu demek,...kendi paralarını pay edecekler, biz o esanada yok oluyorduk durduk yere,..oysa adama kendi parasına gidiyor, devletinden kendi kasasına aktarım yapıyor sana ne oluyor,...
bize ne oluyorki,...
işete analizlerimiz yetrsizdi,....o dönemlerde,...
okuyamıyorduk,...
ben işte telvelisinde kahve içiyorum şimdi,...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri