![]()
palanın şansı yok hocam..senin dediğini dinleyecek illaki..yoksa ya kırk satır..ya da kırk katır..yol yakınken yola gelse iyi olur..
![]()
palanın şansı yok hocam..senin dediğini dinleyecek illaki..yoksa ya kırk satır..ya da kırk katır..yol yakınken yola gelse iyi olur..
albica, ..
gelirse 90xxx dan long yapacağız orada 4000 puvanlık bir bölüm var, 90425-86925 arasında,...araya bir yer kısacağız long içun,...ve ya short başlangıcı 91400 oradan bakacağız duruma,...gelmez çıkıyım falan derse yukarıdan
yeni zirveye yeni sopa, yeni mc ye yeni sopa,...
bu saatte peşine takılıp trade yapacak halimiz yok,...
shortsak en yukarıdan maliyeti cüzdana göre bağlamak hedeftir,..bu nmanada yükseliş uygundur,...
bu olmadan düşerse eldeki mevcut kar yapar, hırs ve ihtiras yoktur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi geceler arkadaşlar.....
günaydın arkadaşlar....hayırlı cumalar....bu arada aramızda bayanlar var ise DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.....
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten
99300 malum,..başka yerden,...99500 buradan,...100950 ise üstünde kalınması gerekli yer long devam için,...
99300 ve 500 iki farklı yerden ardaşık,...buraya kadar olan düşüşler dün dediğimiz üzere realize ama,..yön içinde karar yeri,...yani long devam short devam için,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi canı sıkıldı heralde indikleri soğutma işlemi itfaiye görevini yapmayın ca pala kendi işini kendi görecek anlaşıln
http://snag.gy/g5QrC.jpg
dün buradan devam,...ve yukarıdaki iki rakam dah ekleyelim,..zira o rakamlar stop rakamlar,...o nedenle değişiklik olmuş verdim bende,..
bilin diye, yarım kalsın istemedim,...
özetle, 100950 forsing long devam,
100950 altı realize, 99300-500 e kadar,..
99300-500 çökerse bu short demek,...
saatlik, 99525 e kadar short gündemde deyil,...
işte hep uyuşuyorlar,..
99300-99500-99525,...ardaşık dizili,...
dün ben 99775 maliyeti, 98325 e yükselttim, ...oradan opt short devam,...
kar veren kadar short devam,...maliyet yükselene kadar short, devam,..
trade yok,...
bilgiye trade yakışmaz,...
trade bilginin elini kolunu bağlar,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri