Sayfa 2028/3250 İlkİlk ... 102815281928197820182026202720282029203020382078212825283028 ... SonSon
39000 sonuçtan 24.325 ile 24.336 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1513.78 short son kale,..
    son kalyi iyi savundular,...bizi ağada işi biliyor,..demkki uzlaşma kıl tüy,..bbee vade filan falan buymuş,...

keh, keh,...
    şmdi 5 likt e olayalar şunlar,...

sp de 1513.78 üzeri bir kere long,..

dolayısı ile sp kapanış bunun altlarında olursa trend düşmemeisne rağmen bu bizde cacık yapar, buda saatlikteki uzlzşma aktif vade ve bebe vade yorumlarımızla uyum arzeder,..

emem ve lakin 1513.78 üstünde kapanırsa bu olumlu olur,...ne kadar üstünde o kadar olumlu,..ne kadar altında o kadar olumsuz,...

anlamı taşır,...

saat 21:15 ve henüz trend düşmedi ama rakam o,..1513.78,....saatliğide 1510.x civarları,..
    alın bakın,...

sp kaçtı bu yorum esnasında 1506 civarları,..kaç kapattı 1487.x

damalı kravat neydi, 1498.x/95.x
    ..

1533.x olsa bile crash yeri nersi idi bakın crash 1498.x,..

ben 1533.x ve 1498.x kaç gün önce yazdım belki 1 aydan fazla oluyor,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu gün bakın saksım biraz önde olsaydı ,...vix 0300413 baksaydım ki hs dedim ona rağmen,..işte topiğe yazdıkça bu dalgınlıklarda bende olacak kaçış yok ,..

uzlaşma ve beb vadeden anlayacaktık, aktif vade son hafta üç kaad üretiyor bu belli, adam yapılanmasını yeni üzerine kuruyor çünkü,..

ama seans sonunda gördüm ve paylaştım burada,...

e paylaşmasamıydık yani,..tuıtum sp bu şekilde kaptmadı long daha bir güvende hissedecekti, shortçu belki stop edecek karını alacaktı,...flat olan belki güvende poz açacaktı,..

şimdi böyle olunca ne oldu,

shortçıu daha bir güvende short edecek,..lonçu belki flat olacak,...korkan poz açamayan flat belki poz açabiliecek,...

böyle düşünülmeli,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

fazla analize gerek yok,...yarın saatlikte 95000 ve üstü uzlaşmalara dikkat edilmeli,..

saatlik 95000 üstünden uzlaşırsa, long devam olasılığı güçlenerek devam eder,...

bu gtün örneğin hiç uzlaşamamış,...bu devam ederse en az bir overlup düşüş gündeme gelir,...

şöleki,..

gün içi yorumlarımızda bu saatliğin buralardan belli olacağını zaten dile getirmiştik,...

saatlik 95 üstü görsede uzlaşması görmemiş,...ama yalamış bu yaladığı seviye tam olarak, 94992 sev iyesi, ben bunu 95 düze yuvarladım,...dolayısı ile saatlik uzlaşma kapanışlarının bu seviye üstünde olması önem arz eder,...

unutulmamlıki, biri bir yerden yakalar,...yetrki bakıyım,...

tekrardan ii akşamlar,....

yarın ö/s yokum,..ö/ö ye kadarız belki akşama yetişebilirim,...

ben yokken para kazandığım asla görülmemiştir,...

yarın umarım tersi olur,...
    keza saatlikte bebe vadede henüz longa çıkmamış,.. buda şu demek aktif vade bu saatte iş yapmaz, içi artık üçkaad yüklü, h.s zaten bu konuda bebe vadeye geçilmesi yönünde dfikkatinizi çekmiştik ve esasen bunu global süngerlerde karara bağlamıştık, artık diyerekten,...

dolayıs ile bu manada bebe vadenin saatlik rakamı da 95075 tir,...saatlik kapanışalrı bunun üstünde olmalıdırki longu güçlensin,...

öle yok, aktifi değdirip, aktif olacak olani değdirmemek,...yada fiyatı geçirtip uzlaşmayı bırakmak,..

biraz geriden geldik ama iş iştir,...
    konu ile ilgili görseller,...

bebe vade

uzlasma,...

aktif, yani yakın, yani bu saatte artık üç kaad olan vade,...

yani,....

6. 14 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yazmayız olur biter,...yazmasaydım bunu zamanında görürdüm,..para zaten ayrıntıda gizli,..

bütünde deyil,...

8. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.255
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.582
    Toplam Teşekkür
    265 Yazısı Teşekkür aldı

sn GANDİ kazansamda kazanmasamda burada paylaştığınız bilgiler çook ama çook değerliler(tabiiki anlayana)... dostane ve sadece ve sadece buradaki ben ve benim gibi ky cıya bir nebze olsun faydalı olurmuyum dışında hiç bir beklentisi olmayan başta SİZ olmak üzere bizimle bilgilerini paylaşan değerli insanlarla neden sataşma olur anlamadım anlayamıyorum bir düşünün bakalım sn gandi sn gnome sn jelibon ve burada bilgilerrini paylaşan kardeşlerimizin bu sayfalarda bizlerle paylaştıkları bilgiler nerede hangi dergide hangi tv programlarında var yapmayın arkadaşlar bu insanlar değerli kardeşlerimiz alırsın paylaştığı bilgiyi bir şeyler öğrenmek istersen öğrenirsin istemezsen okumazsın burada bu insanların gecenin geç saatlerinde bile bilgi paylaşma hevesini kııırmaya hiç kimsenin hakkı yok haksızlık yapmayın bu insanları eleştirmek istiyorsan koyarsın analizini yaparsın yorumunu paylaşırsın bilgini..SN GANDİ ve diğer kardeşlerim ben ve arkadaşlarımla paylaştığınız bilgileriniz için hakkınızı helal edin.......

10. 10 Kullanıcı maykey tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.255
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.582
    Toplam Teşekkür
    265 Yazısı Teşekkür aldı

sn gandi burada sizlerin yazmasını engellemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmezsiniz umarım bence siz en iyisi onları yazılarınızın arasında gördüğünüz zaman nokta veya virgülmüş gibi yok sayın....

12. 11 Kullanıcı maykey tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    19.965
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.463
    Toplam Teşekkür
    260 Yazısı Teşekkür aldı

sayın indregandi hocam...
    endekslerin resmen YOL HARİTASINI çıkarıyorsunuz.. biz amatör yatırımcılara yol gösteriyor bu karanlık yolda önümüzü aydınlatıyorsunuz..eminimki birçok profesyonelde (eğer akıllılar ise)sizin topiğinizi gizlice takip ediyordur..derslerde bile anlatılmayan makro ve mikro analizlerinizle zamansal tespitlerde bulunuyorsunuz..(63 hafta gibi 8 hafta gibi) emeklerinize sağlık..teşekkürler sağolun varolun..ancak hem bizleri üzmeyin hem kendinizi üzmeyin lütfen..takipteyiz hocam..

14. 11 Kullanıcı albica tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8.255
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.582
    Toplam Teşekkür
    265 Yazısı Teşekkür aldı

sanırım birileri amacına ulaştı..inşallah sn gandi sadece işinden dolayı burada değildir,,yazzzııık hemde cook yazıııkkkk....

16. 7 Kullanıcı maykey tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

ben artık saatlik analizdeyim ve 5 lik en son o şeklide,...

long fiyatlar agresifleşirse 95925 üstünde 97600 en az hedeflerim,...ancak mülayim fiyatlara 97600 daha aaşğılarda zamanla yeni değerler alır,...

bu günkü assitim takip edenlere,...5 lik zamn diliminde, 1500 puvan civarında şimdilik,..

dediğim gibi 5 liğe ara,...

saatlikten devam,..

üzerine çıktı hayırlısı
    Başarılı bir VOB çuyum.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

18. 6 Kullanıcı TIFIL tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    7.607
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    44
    Toplam Teşekkür
    8 Yazısı Teşekkür aldı

Valla gandi hocam ben hep tribünden izlerdim kalabalık yapmayayım maksat. Akşamları okuyorum genellikle. Bugün ilk mesajımı yazıyorum. Her zaman kafama göre davrandığımdan gereği kadar yararlanamasam da yazdıklarınızdan yinede fener oluyordu yolumu aydınlatan. Sizi çok iyi anlıyorum aslında meyveli ağacın kaderi. Bundan sonra yazmasanız bile analizlerinizi şimdiye kadar verdiğiniz emekleriniz için bir teşekkür edeyim bari. Siz bir zenginliksiniz. Teşekkürler......

20. 3 Kullanıcı badapin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.200
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    227
    Toplam Teşekkür
    58 Yazısı Teşekkür aldı

o grafiklere sen bakacaksın ben günler önceden analizlerimi yaptım bitirdim, mecmuayla işim yok benim,..

ben 8 hafta düşüş öngördüm sen burada gelmiş düşüşten bahsediyorsun,...

dua et bu hafta çıksın yoksa o düşüş mındar olur, gandi volatilitede sorumluluk kabul etmez,

yazmıştır, volatilitedeki fiyat hareketleri her durumda gandinin maliyetidir,...mesuliyet kabul etmez,

bu gün olduğu gibi maliyet gandidir,

gandi tek boğadır yanına adam istemez,...

gandi ayı olana kadar bu böyledir, ayrıca gandi zirve geçilmeden duble ayı asla olmaz,...

Son cümleyi sevdim.

22. 4 Kullanıcı Permanent tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    62.330
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.458
    Toplam Teşekkür
    1.119 Yazısı Teşekkür aldı

sayın indragandi rakamlar tıkır tıkır isliyor cok tesekkürler.

24. 5 Kullanıcı rüzgar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri