öncelikle,..benim topiğim bir trade topiği hiç olmadı,...
Eğer trade ye yönelik bir topik olsa idi,..bir sistem izleyerek yada yöntem, al/sat yönünde işlemler yapmış olurduk,...
Genel de analizi seçtik, işte sizin de bahsettiğiniz üzere analiz ederken bir kaç sistem den yola çıkarak rakamlar bütününü filtre ederk en sağlıklı olanları üzerinde karar kılıp rakam açıklıyoruz,...
Ve trade mantığı bu rakama göre şekilleniyor sonrasında,..
Yani bir sistem izlemiyoruz ama çeşitli analiz yöntemleri bize rakam verdiğinde bunu paylaşıyoruz,..
Proceksiyon işini ise açıklayamam elbette,...ancak şunu söyleyebilirim, bu analiz yöntemi ile
4, 6, 6 şeklinde haftalık periyodların kendisini ispatlamasından sonra bunu paylaşma kararı aldım,..
Zaten merak edilecek bir durum da yok,...63 haftaya kimse giremez,...
kısaca burası macro konularda, teknik konularda bir analiz topiği idi,...
Yani global süngerler ve zaten kapattık,..şimdi vobcektifte devam ettik,...bir stop sistem üzerinden trade olarak gitik sistem çok başarılı olduğundan bunuda kestik,...
şimdi ise paylaşma adına sorular olursa rakamlar üzerinden bunları paylaşıyoruz,...
Son 97275 te kaldık, altına üstüne,..
Ana fikirde bu realizenin 95xxx ve 91xxx lere kadar, 63875 dibinin ürettiği realizasyon olduğunu düşünüyoruz,...
Projeksiyonda ise eğer realizasyon 81175 parsa oradan long açacağız,.....zira zaman dolmuyor,.....proceksiyon bir zamn analizi,....
Farklı yani,....iç içe geçebilir,...haklısınız,..ama yapacak bir şey yok,...
Mesela stoplar tamam 91xxx e kadar patlarlar veya 88xxx e , ama zaman 81175 e kadar patlar,...
Bunu yeterince anlattım,...çok yazdım bu konuda, anlaşılması için gayret sarfettim ve bunda 16 hafta yol aldık,....
81175 ise ben bu 16 haftanın başında söyledim,...81300 çıkarken daha,...
Anlaşılması zor,..
Bende kestim zaten,....
Yer imleri