günlük denge
1674.x
öncekiler
1679.x ve 1660.x ti,....
her ikisini çift yönlü denedi,....bu yorumlara globalden bakılabilir,...,,
son direnç 1696.x ve 95.x ti,....1674.x üstünde kırıcağı yer burası olacak,....
sıra 1674.x te,.....
günlük denge
1674.x
öncekiler
1679.x ve 1660.x ti,....
her ikisini çift yönlü denedi,....bu yorumlara globalden bakılabilir,...,,
son direnç 1696.x ve 95.x ti,....1674.x üstünde kırıcağı yer burası olacak,....
sıra 1674.x te,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eğer bu olursa yani gold yükselirse,...dxy nöbetini bu devralacağından,...
stok+ parite ne olacak bana kalacak,....
ve ben sp ile startı verecem, eş zamnlı düşüş için,...cümbür cemeat çoluk cocuk birlikte,...
95xxx ve may be 91xxx-92xxx ye,...
burada işte senkronize sağlanacak tr nin ayrışması noktalanmış olacak,...paralel py geri gelmiş olacak taki düşüş bitene kadar sonrasın da tr yine yıldızlaştırılacak,...
dünya güzeli başa bela,...fena güzel,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
onun içun bu şabalağın yani goldun yükselmesi gerekiyor,....
1674.x tam bir denge,...tam hem sakal koymuş hem onun yavrusu,....
asiye nasıl kurtulur bilen varmı,...
ne oluyor düşmanımın düşmanı benim dostumdur öyleyse bu ne ,..gold yükselişi dxy ye tercih tir,...
stok böyle düşünür,....
ve gold yükselmeden stok düşemez,...ayağındaki paranga dxy dir,....işte bunu zabdedecek baskı kurulmalı,...
her şey çok açık,...
stok+parite bunu yürüttüler, gold geviş getirdi,...eğerki toplu düşmeye kalkarlarsa dxy mecbur yükselir,...ve bu nedenle dxy blokajını birinin üstlenmesi gerekli,...
bu elbette gold olacak,...ve bu stok düşüşü için perdeyi aralıyacak,...
bu bizde 99825 altında 95625 ve 95425 ile kusuratlarını bilahare koyacağım 91xxx-92xxx max da bitecek,...
yani düşüşün sonlanacağı yer bu ikisi olacak, 95xxx veya 91xxx,..
sonrasında 42 haftayı tamamlamak üzere en fiyatlara gideceğiz yukarılarda,...
stratejim,....
şu anda flat,...10000 puvan cebimde,....
102250 gerçek tepesine göre,....short açacam,...açarken 102250 üstüne çıkışa özen gösterecem,...iki gündür minör long yapıyorum,...hep kar,...işlem minumum kar maxsimum,...
105xx vya 106xxx seviyelerinden short yakalayabilirsem süper olacak,...min short poz burada basılacak ve ikincisi 99825 e şartlı girilecek,...yani fiyat oaraya gelirse tekerrürde bunun hedefi 95xxx ve 91xxx olacak,...
aksi fiyata(99825) gelmedi,...105xxx de girilen short min olduğundan zirve yenilemeyi takiben diğer short için yeni seviyeler belirlenecek bunlar zaten çalıştığımız konular,....yada günlük dönüş sinyali beklenecek,...
dolayısı ile 81175 üstünde boaya musallatız hep, sınusu almışız kotanjatına gdeceğiz,....
peki 99825 olasılığı nedir, daha doğrusu 95xxx veya 91xxx görme ,...fiyatlar stoba çarpmıştır,...altında gün kapatmıştır,....stop sarsılmıştır, sürü dağılmıştır tam bir bozgun, tekrar toparlanması işte o range ve bugün verdiğim volatilite durulmadan zordur,....devşirme periyod şart,...bir tutam ota tav olan bir tutama gider,..
diyelim aksi oldu,...
olsa dahi strateji cebimdedir,...nedir mümkün olan en yüksekten şort bağlamak,...
yani düşüşe deyil çıkışa short olmak,...bu çok önemli,...benim düşüşle işim yoktur,...
ama şimdi ara düşüşü almalıyım,...aldım devamına bakmalıyım,...
genelde yönüm 42.haftaya kadar yükseliştir bu böyledir,...ve bu yükselişte asla long yok hep short,..hep spread,...
tek istisnası abartıya 81175 olursa hemen long açarım,42 .haftaya bu defa longla giderim, durum bir tek o zaman değişir, bunu 4 aydır yazıyorum,....
63 hafta sarsar adamı kolay deyildir,.....63 hafta akıllara zarar verir,....
fitch, gitti
mudi gitti,
sp gelsin alayını getirsinler,...
alayı shortun hizmetindedir,...ve imparatorun,....ve benim,...
tersten,....
oldu ya,...kıçımı döndüm işim çıktı,....long yapmıştım yakalandım,...yakalandığını bırak dokunma, ve 95xxx-91xxx spread kolla,......çuvalları dizenler seninle paylaşmak zorunda kalacaklar,...
severim boaları ii çocuklardır,.....
şimdi 102250 ye kadar minör long kovalayabiliriz stop sistemden,...
1034xxx den itibaren ise minörden short kovalıyacağız,...burada stop bize doğruyu verecek, zarar ise hep min kalacak, hem longda hemde shotta,...
gandinin shortu 108500 dendir, stop bunu sağlamıştır,...
bunun yanında
extra bir şart shortum nöbetçi olarak 99825 de bekleyecek,...
range dedik ve 10000 puvan geldi ama tepe sahteydi,....
102250-10000=92250 düz hesap,....
hedef neydi, 95xxx veya 91xxx-92xxx
şu hep bir gerçek, analiz ayrı, icraat ayrı,...
tutmayan analiz yoktur, benimkiler dahil, hatta en kötülerimizin bile,...
ama icraat ve varsa bir yorumu iyi yorumlamak ayrı iştir, kelimelerden cımbızla çekip manayı alamak,...o işte henh bu işte dediğin yer olacak,..eğer diyemiyorsan uzak dur ve kendi yorumuna bak, çünkü anlamamışsın,
yani
yorumu yorumlamak,....nedir....
icraat,.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri