Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yok ben eve yeni geldim.. yoksa teprik ederdim vakitlice.. güfte gayet başarılı..her ne kadar birileri farklı düşünebilecekse de, öyle düşünmemek lazım
... iyi düşünmek lazım
bir de bestelendimi 1000000 hit yapar yutup da en az
yapması lazım!
doğru olanın rengi her ne ise yanında durmak lazım...misal
"ey yakınlar uzaklar
bekler pusular tuzaklar
tayfuna dönsün sazaklar
göz ışığım gün'üm gitti"![]()
BANGA mühim
[quote=EMEKDAR;403851]Patron seni ve rüyanı teprik ederim...Bide şey...ehmmm..bu geceki vob la ilgili rüya felan görürsen haberimiz ola
ya bir eüzü de bebn çekeceğim...bugün bir vesileyle bir yerden bedava check-up kazandığımı öğrendim ..hayırdır yaww..tırstım valla... işaret filan mı..üww
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
the gaga factor detected
amanın..valla da gelmiş..
BANGA mühim
o birrrr... fenomenn.. o birrrrr..görünmez el..o birrrr..bırakınız yapsınlarrrr![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
usdtry aylık ve haftalık krafff...hhıımmmmmmmm
BANGA mühim
filatos doritos...kar cepte güseldir
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri