Tasarınızında bu işi yıllardır bu maskaralığa dönüştürenlerinde, vah vah,...her sene adamlar bu sayade boyumuzu ölçüyorlar yazıklar olsun,....
Tasarınızında bu işi yıllardır bu maskaralığa dönüştürenlerinde, vah vah,...her sene adamlar bu sayade boyumuzu ölçüyorlar yazıklar olsun,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fdow sabahtan 70 puan yukarda..amme biz aynı yerlere yakınızzz...........
doww obo(ma)
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
62.800....şorttttttt........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
He heeeee , geceye kalacam short, sabaha olacam lord, kusura bakmazsanız tabii
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ulan tam diom ahanda düşüş başladı adrenalin patlamasına hazırlanıom tekrar 800-850 rakamını görüorum nefret ettim artık bu rakamdan a....** ne uğursuz bi rakammış
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
bu kavgayı tepişmeyi gap çözer
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
62200-63200 den kurtulmalıyız..o yönde vay anam vay bekliyorum....ama umarım aşşağı olur..
-KY Psikolojisi muhtemelen şorttur şu an (Sözde ermeni bilmem ne tasarısı)
-Fiyat yatay bölge olarak tarif ettiğimiz yörede, trend kendini belli etmiyor..
-Sistem sinyali zayıf satta
Bu manzara sanki büyük ağanın yukarı yapmasını daha olasılıklı gösteriyor ama, belki de PALA nın en büyük başarısı, aşağı yapmayacağına inandırıp sonra kütürdetmektir...Disiplin şart
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri